Tragične sudbine reality zvijezda: Anja iznenada umrla, farmeri stradali u nesrećama

Foto: Press

VIJEST da je tragično preminula Anja Boronjek, bivša natjecateljica showa Ljubav je na selu, šokirala je gledatelje. U obiteljskoj kući u Novoj Gradiški pronađeni su mrtvi Tihomir Kmezić i njegova prijateljica Anja Boronjek, a sumnja da se da su se ugušili ugljičnim monoksidom. 

"Očevidom je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače, uslijed neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe", stoji u priopćenju policije.

Slične tužne sudbine snašle su još neke sudionike realityja. Krajem prosinca 2021. godine preminuo je Vrbovčanin Neven Vuljanković, natjecatelj prve sezone emisije Život na vagi. Imao je 39 godina.

Zagrepčanin Danijel Mihaljčić preminuo je prošle godine u 48. godini od posljedica srčanog udara. Danijel je sudjelovao u petoj sezoni showa Život na vagi koja se emitirala prošlu jesen. 

Varaždinka Vanja Žikić sudjelovala je u trećoj sezoni Života na vagi. Imala je 30 godina. Umrla je 2020. u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. 

Kandidat prve sezone showa Život na vagi Damir Leskovac preminuo je 2020. u 49. godini. 

Prije dvije godine poginuo je Saša Vujnović, pobjednik Farme. Poginuo je na gradilištu u Rijeci nakon što je skliznuo s krova zgrade od tri kata. 

Početkom ožujka 2020. preminula je sudionica Big Brothera Dubravka Ujević Veron.

"Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom", napisala je tada Alena Nezirević Anezi, koja je s Dubravkom bila u Big Brotheru.

U siječnju 2020. godine umro je 31-godišnji Josip Vodička iz Ljubav je na selu. Josip je bio vlasnik OPG-a u Požegi na kojem se sam brinuo o ovcama i svinjama, a imao je i voćnjak te zemlju na kojoj je sadio razne kulture. 

U studenom 2019. umrla je sudionica Farme Katica Pučnik. 

"Napustila nas je bivša farmerica Katica Pučnik, koja će mi zauvijek ostati u sjećanju iz naše sezone Farme 2016. godine, ne samo jer nam je bila druga mama nego kuhala prefine stvari, bez obzira na to što nismo imali namirnica. Uvijek se snašla i napravila fini ručak za nas deset. Kraljice, ostala si nam svima u dobrom sjećanju i čuvaj se", napisao je tada bivši farmer Damir Toplek na Facebooku.

Gledatelje domaćih realityja u prosincu 2018. šokirala je pogibija još jedne sudionice Farme Edite Ptičar. U dobi od samo 24 godine poginula je u prometnoj nesreći, kad je Audi 80 kojim je upravljala sletio s ceste u zoru. U nesreći je ozlijeđen mladić koji je bio s njom u automobilu, inače njegov vlasnik.

Sudionica istog showa, 30-godišnja Angie Garany, teško je ozlijeđena 2010. godine u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo njen dečko, DJ i psihijatar Daniel Jurić. U komi je bila devet mjeseci, a preminula je u bolnici u Novom Marofu.

Pročitajte više