Trailer za seriju o Marvelovom superjunaku u jednom danu pregledan 15 milijuna puta

Screenshot: YouTube

GLUMAC Oscar Isaac novi je Marvelov superjunak Moon Knight u nadolazećoj istoimenoj seriji. Mnogi fanovi Marvelovih junaka s nestrpljenjem iščekuju seriju, a sada je objavljen i prvi trailer.

Na YouTube kanalu Marvel Entertainment podijeljen je trailer za seriju i u jednom danu pregledan je više od 15 milijuna puta. 

Ljudi u komentarima nisu skrivali oduševljenje novim superjunakom i serijom.

"Opa. Sviđa mi se intenzivan psihološki kut serije i volim Oscara Isaaca u ulozi. Zaista sam uzbuđen", "Nikad nisam mislio da će Moon Knight dobiti vlastitu seriju, ali sviđa mi se", "Bila sam naježena kroz cijeli trailer",  "Marvel ubija. Toliko različitih projekata i žanrova s odličnim glumcima", "Napokon Moon Knight u akciji", samo su neki od komentara.

Oscar je u seriji Steven Grant, zaposlenik u trgovini suvenira koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog života i gubitkom pamćenja. Otkrije da ima disocijativni poremećaj identiteta i da svoje tijelo dijeli s plaćenikom Marcom Spectorom. 

Moon Knight svoju snagu crpi iz Mjeseca i često ga uspoređuju s Batmanom jer su obojica bogati poduzetnici u borbi protiv zločinaca. S tim da Moon Knight ima supermoći, za razliku od Brucea Waynea. 

Ovu miniseriju od šest epizoda potpisuje Jeremy Slater za Disney+, a temelji se na istoimenom liku Marvel Comicsa. Osim Isaaca, u seriji će glumiti i Ethan Hawke, Gaspard Ulliel i May Calamawy kao stalni članovi glumačke postave. Serija stiže na Disney+ krajem ožujka ove godine.

Pročitajte više