Tram 11 prodali 15 karata u Splitu pa lajkali komentar da je to jugočetnički grad

Foto: Petar Galebov/Pixsell

TRAM 11 nastavili su pljuvanje po Splitu nakon što je njihov koncert otkazan zbog premalo prodanih karata. Slobodna Dalmacija piše da su dečki prodali tek 15 karata za koncert koji je zbog toga odgođen, a zagrebački reperi osuli su paljbu po Splitu, Splićanima, ali i TBF-u.

Nakon što im je nekoliko fanova napisalo da nisu znali za koncert, Tram 11 su ustvrdili: "Svi su se u gradu potrudili da se ne zna za koncert."

Dečki su ustvrdili da bi jednako prošli u Beogradu kao i u Splitu, ali u Beograd ne žele ići. Raspravljajući u komentarima s fanovima i hejterima, Tram 11 se osvrnuo na nastup TBF-a na Korčuli.

"Tako je to kad ste podobni i pljuje se nas i album, nagrada nastupi po poglavarstvima", napisali su.

Njihovi fanovi otišli su toliko daleko da su Split nazvali jugočetničkim gradom. Tram 11 je to lajkao.

Koncert u Splitu je otkazan

Podsjetimo, Tram 11 je na Fejsu objavio da je koncert u Splitu otkazan.

"Split je otkazan zbog tehničkih problema. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti i uzeti lovu nazad", objavio je sastav na svojoj Facebook stranici te uputio ljude koji su kupili ulaznice gdje mogu tražiti povrat novca.

Dva dana nakon toga objavili su link na svoju pjesmu PŠK, koja se nalazi na njihovom novom albumu kojim su razbjesnili mnoge ljude. 

"Jeben vam je grad kad samo trap cajke i jugo sranja imaju publiku, klubove i orjuna promotore, a sve normalno pljujete, naša sućut i pozdrav iz Hrvatske", napisali su tada uz link i izazvali brdo reakcija.

Pročitajte više