Tram 11 zbog Splita postali sprdnja: "Više se ljudi okupi kad nekog udari auto"

Foto: Zarko Basic/Pixsell

NAKON što je njihov koncert u Splitu otkazan jer su prodali tek 15 karata, Tram 11 počeo je pljuvati Split i Splićane i lajkati komentare o tome kako je to jugočetnički grad. Dečki u bijesu nisu štedjeli ni splitski bend TBF, a Split su usporedili i s Beogradom.

Njihovi tantrumi na Facebooku brzo su postali tema i na Twitteru gdje ih ekipa nemilosrdno sprda.

"1 i 1 nisu dva nego broj prodanih karata", piše ekipa na društvenim mrežama.

PŠK - prodali šaku karata, dodaju.

 

Koncert je otkazan jer su prodali 15 karata

Tram 11 je otkazao koncert u Splitu jer su prodali 15 karata, ali za svoj neuspjeh krive Srbe, jugočetnike, orjunu itd.

"Split je otkazan zbog tehničkih problema. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti i uzeti lovu nazad", objavio je sastav na svojoj Facebook stranici te uputio ljude koji su kupili ulaznice gdje mogu tražiti povrat novca.

Dva dana nakon toga objavili su link na svoju pjesmu PŠK, koja se nalazi na njihovom novom albumu kojim su razbjesnili mnoge ljude. 

"Jeben vam je grad kad samo trap cajke i jugo sranja imaju publiku, klubove i orjuna promotore, a sve normalno pljujete, naša sućut i pozdrav iz Hrvatske", napisali su tada uz link i izazvali brdo reakcija.

Lajkali komentar da je Split jugočetnički grad

Nakon što im je nekoliko fanova napisalo da nisu znali za koncert, Tram 11 su ustvrdili: "Svi su se u gradu potrudili da se ne zna za koncert."

Dečki su ustvrdili da bi jednako prošli u Beogradu kao i u Splitu, ali u Beograd ne žele ići. Raspravljajući u komentarima s fanovima i hejterima, Tram 11 se osvrnuo na nastup TBF-a na Korčuli.

"Tako je to kad ste podobni i pljuje se nas i album, nagrada nastupi po poglavarstvima", napisali su. Njihovi fanovi otišli su toliko daleko da su Split nazvali jugočetničkim gradom. Tram 11 je to lajkao.

Pročitajte više