Transvestit Adnan prošetao Koprivnicom u ružičastoj ženskoj odjeći

TRANSVESTIT Adnan Buljubašić koji je rodom iz Doboja, a trenutno živi u Kopenhagenu, godinama dolazi u Koprivnicu i u Podravinu na turističke manifestacije. Ovog puta se u šetnju Koprivnicom zaputio u ružičastoj ženskoj odjeći te je time većinu građana iznenadio, a mnoge i šokirao. Policija ga je zbog nesvakidašnjeg izgleda čak tri puta legitimirala.

"Silovali su me u školskom WC-u kad sam imao osam godina, otad sam Sandra"

Adnan je za Podravski list ispričao kako od svoje osme godine osjeća kao da ne pripada u muško tijelo, jer ga je u tim godinama u školskom WC-u silovao jedan muškarac. "Tad sam imala samo osam godina i od onda se osjećam kao žena zarobljena u muškom tijelu. Još u osnovnoj školi počela sam nositi odjeću za djevojčice pa su me dječaci iz razreda čudno gledali", ispričao je Adnan.

Nadjenuo si je ime Sandra i voli da ga i drugi tako oslovljavaju. O sebi govori u ženskom licu. Planirao se podvrgnuti operaciji promjene spola, ali je od toga odustao zbog neslaganja obitelji, koja je može prihvatiti činjenicu da je transvestit. Upravo zato, kad je s roditeljima i bratom ne nosi žensku odjeću da ih ne povrijedi, iako mu to jako teško pada te se u muškoj odjeći loše osjeća.

Pročitajte više