Travel Channel: Najseksi plaže u Hrvatskoj nalaze se u Dubrovniku, Brelima i na Hvaru



AMERIČKA turistička stranica Travel Channel, koja ima preko 95 milijuna korisnika u svijetu, sastavila je listu od deset najseksi plaža u Hrvatskoj. Na stranici pišu kako su upravo plaže uvijek bile najatraktivnije atrakcije u Hrvatskoj. Osim toga, Hrvatska obiluje brojnim otocima koje se svakako isplati posjetiti. Na stranici također savjetuju: "Ostavite djecu kod kuće, vodimo vas na najseksi plaže".

10. Zrće na otoku Pagu

"Lociran na otoku Pagu, Zrće je bijela šljunčana plaža koja ljubi kristalno čisto more. To je ujedno i jedina plaža na kojoj vlada duh Ibize. Također ima i tri popularna kluba u kojima možete tulumariti do jutra, piti koktele i zabavljati se uz poznate DJ-eve, bazene i vruće kupke. K tome, ne morate ni skidati svoje kupaće za ove tulume", navode u opisu Zrća.

9. Pakleni otoci

"Još jedno poznato i otmjeno odmaralište za preplanule turiste. Tijekom srpnja i kolovoza plaže su spremne za tulumarenje na večer. Kada sunce zađe, možete se uputiti u popularne klubove koji se nalaze na otoku", pišu o otocima te dodaju kako je iznimno lijepo i ugodno mjesto.



8. Sveti Jerolim na Hvaru

"Nemojte napustiti Hvar nakon što ste posjetili Paklene otoke i mjesta na samom otoku Hvaru, posjetite i Sveti Jerolim koji je izoliran te samim time prekrasan i divno očuvan. Na njemu se nalaze popularne nudističke plaže. Iako nije mjesto za tulumarenje, odlično je mjesto da se sakrijete od svih s nekim vama dragim", pišu iz Travel Channela te dodaju kako u mjestu postoji i nekoliko odličnih restorana te vanjskih tuševa pod kojima se možete rashladiti kad god vam postane prevruće.

7. Zlatni Rat na Braču

"Zlatni Rat je plaža čiji se jedan dio proteže čak 580 metara te plaži pruža jedinstveni oblik. Na plaži možete naći restorane, kafiće te uživati u vodenim sportovima", stoji na stranici te dodaju kako upravo tamo možete pronaći mnoštvo otvorenih barova i noćnih klubova.



6. Kandelora na Rabu


"Nema ništa više seksi od nudističkih plaža, a Hrvatska ih nudi nekoliko. Kandelora je podijeljena u tri dijela te u jedan privatan da se nudisti u miru mogu razodjenuti. Plaća se tek mala pristojba za pristup plažama", savjetuju na stranici.

5. Valalta u Rovinju


"Ako želite dodati malo romantike u svoj odmor u Hrvatskoj, Valalta blizu Rovinja idealna je destinacija", tvrde iz Travel Channela. Dodaju kako postoji i smještaj u apartmanima koji nudi luksuzni smještaj kao i intimne bungalove.

4. Vrulja u Brelima

"Selo Brela je pravi mediteranski san. Kilometri bijelih plaža na kojima su poredane masline i ostalo drveće. Poželjno je mjesto za parove, a najbolje je do njih doći brodom", pišu te dodaju kako bi tamo bilo najljepše plivati i sunčati se bez kupaćeg.



3. Baška na otoku Krku

"Krk je najveći hrvatski otok koji se nalazi na Kvarneru. Mjesto koje morate vidjeti je Vela plaža u Baškoj", pišu i dodaju kako također se mora posjetiti i Velika plaža na kojoj se nalaze barovi, restorani i kafići.

2. Rabac u Istri

"Nekad mirno ribičko mjesto danas je mjesto za turiste koji obožavaju noćni život. Na plaži brojne skupine uživaju u ronjenju tijekom dana, a tijekom noći zabavljaju ih DJ-evi na plažama techno i house glazbom", pišu i naglašavaju kako se upravo tamo održavaju dva ljetna festivala koja se ne bi trebala propustiti.

1. Plaža u Platu kod Dubrovnika

"Definitivno broj jedan je plaža Plat u Župi Dubrovačkoj. To je najbolje skrivena plaža s bogatim noćnim životom u Hrvatskoj. Ta malena plaža je prava oaza prekrasnog krajolika. Na njoj ima vrlo malo hlada pa je suncobran nešto što obavezno morate imati sa sobom, a tijekom večeri tamo možete posjetiti izvrsne restorane i klubove", stoji u objašnjenju zašto je baš to mjesto prvo na njihovoj listi, a osim toga donose i pregršt fotografija sa hrvatskih plaža kao i slike noćnog života na istima.

Pročitajte više