Travolta neutješan nakon smrti supruge, objavio dosad neviđene obiteljske fotografije

Foto: Instagram

JOHN TRAVOLTA ove je godine doživio jedan od najtužnijih trenutaka u svom životu, smrt supruge Kelly Preston. Poznata glumica preminula je od raka dojke u 58. godini, a Travolta je nakon njene smrti na Instagramu objavio da će neko vrijeme provesti u krugu obitelji, oplakujući dugogodišnju suprugu.

Ovih se dana prisjetio sretnijih trenutaka i dana kad su njihova djeca bila mala. Par je u braku bio 29 godina, a imali su troje djece, 20-godišnju Ellu, devetogodišnjeg Benjamina i sina Jetta koji je preminuo sa 16 godina na obiteljskom odmoru na Bahamima 2009. godine.

"Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih", napisao je Travolta u srpnju.

>>U 58. godini umrla glumica Kelly Preston, žena Johna Travolte

"Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane", dodao je.

Glasnogovornik obitelji rekao je za magazin People: "U jutarnjim satima 12. srpnja 2020. obožavana supruga i majka Kelly Preston preminula je nakon dvogodišnje bitke s rakom dojke. Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti, neko vrijeme se podvrgavala medicinskim postupcima, uz podršku najbliže obitelji i prijatelja. Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi koja je brinula o drugima i oživljavala je sve što je dotaknula. Njena obitelj moli javnost za razumijevanje privatnosti u ovim trenucima."

>>Tragičan život: Travolti je osim žene umro i sin, a bio je upleten i u seks skandal

Pročitajte više