Traže se statisti za snimanje druge sezone HRT-ove serije, evo koliki je honorar

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

POČELO je snimanje druge sezone serije Šutnja, koja se emitira na HRT-u, a sada se društvenim mrežama proširio oglas jedne casting-agencije koja traži statiste za snimanje spomenute serije.

Kako je u oglasu navedeno, traže se osobe koje bi glumile ukrajinske izbjeglice, volontere i novinare u izbjegličkom centru.

Kao izbjeglice mogu se prijaviti žene, djeca i stariji muškarci, a kao volonteri i novinari žene i muškarci starosti između 25 i 50 godina.

Za potrebe snimanja druge sezone serije ŠUTNJA u Zagrebu, za datume: 8.1.2023. nedjelja, cca 7:00-19:00 9.1.2023....

Objavljuje Produkcija i Casting agencija Serena Pro (Production and casting agency)Srijeda, 4. siječnja 2023.

Iz produkcije navode kako snimanje može trajati do 12 sati, a otkriven je i honorar koji će statisti dobiti za svoj angažman. Do osam sati rada bit će plaćeno 23.89 eura, a oni koji mogu biti prisutni tijekom cijelog snimanja zaradit će 33.18 eura.

Podsjetimo, nedavno prikazana prva sezona serije, koja govori o međunarodnoj trgovini bijelim robljem, prostituciji maloljetnica i stanju u hrvatskom društvu, završila je napeto, s nizom pitanja koja traže odgovore. Serija temeljena na romanima Izborna šutnja, Ispovjedna tajna i Kijevska piletina Drage Hedla od početka je zamišljena kao trilogija i od toga se ne odustaje.

Pročitajte više