Traži se najbolji par u Hrvatskoj, a ovo su prvi kandidati showa

Foto: RTL

RTL TELEVIZIJA predstavila je prva dva para iz svog novog showa "Superpar", koji počinje s prikazivanjem u subotu, 23. ožujka, dok će ga gledatelji nakon toga moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka. Evo i prvih kandidata.

Danijela Dragović i Josip Ajduk

Najmlađi par u showu, Danijela Dragović i Josip Ajduk u vezi su dvije godine, a svog prvog susreta oboje se rado sjećaju. Dogodio se, naime, u automobilu na putu za Grude, gdje je ona bila slučajni putnik. Josip obožava brze automobile, kompjutorske igrice, bilijar, a bavio se i kickboxingom šest godina, a Danijeli je strast crtanje čemu bi se voljela više posvetiti. Josip za svoju djevojku kaže da je pametna, draga i tvrdoglava dok Matea njega opisuje kao pažljivog, duhovitog, zaštitnički nastrojenog i iskrenog.

Ipak, najvažnije im je što uvijek nasmiju jedno drugo čak kad i nemaju najbolji dan. Ako se i posvađaju, bude to, otkrivaju, zbog neke gluposti poput daljinskog upravljača i kompjutora. "Nitko se ne poznaje kao Danijela i ja i mislim da ćemo biti pobjednici", zaključio je Josip koji od showa, baš kao i njegova djevojka, očekuje pregršt adrenalina, zabave i smijeha.

Matea Malnar Vrdoljak i Zvonimir Vrdoljak

Matea Malnar Vrdoljak i Zvonimir Vrdoljak zajedno su šest godina od kojih dvije u braku, a upoznali su se putem društvene mreže te vrlo brzo pronašli zajednički jezik i postali par. Matea se iz rodnog Siska preselila prvo u Zagreb, a potom u Split kod Zvonimira nakon što ju je romantično zaprosio na Marjanu.

Matea i Zvonimir vrlo su ambiciozni i imaju iste ciljeve, a obožavaju sport. Bračni par svoje vrijeme uglavnom provode skupa i misle da je to njihov najveći adut. Matea će reći da se njezin suprug više izražava riječima, a ona djelima. Dok ona njega, kako Zvonimir kaže, drži pod kontrolom, Matea je zahvalna što se njezin suprug stalno brine da njoj ništa ne nedostaje. Od showa očekuju ponajprije dobru zabavu, da se još bolje upoznaju i zarade novce.

Pročitajte više