"Trebala mi je samo votka": "Majka zmajeva" otkrila detalje o slavnoj golišavoj sceni

Screenshot: YouTube

IAKO nipošto ne oskudijeva prizorima golotinje i seksa, "Igra prijestolja" uvijek njima uspijeva oduševiti i iznenaditi gledatelje. Emilia Clarke, koja glumi Majku zmajeva Daenerys Targaryen, otkrila je što je bilo potrebno da izvede sada već slavnu scenu u kojoj je pokazala sve.

U novoj sezoni Emilia se pojavila u veličanstvenoj sceni u kojoj potpuno gola izlazi iz plamena, piše Daily Mail. "Bila mi je potrebna samo votka i dobro osvjetljenje", izjavila je lijepa glumica. "To je bio prekrasan, snažan trenutak koji sam željela imati, prava osnažujuća, ženstvena, moćna scena", dodala je.

Napomenula je i da nikad ne koristi dvojnicu za golišave prizore: "To sam sve ja, ponosna, jaka, ne koristim dvojnicu." Osvrnula se i na kritike da se prečesto skida seriji – napominje da je zadnji puta bila gola u trećoj sezoni, a sada je već šesta. Ako se uzme u obzir broj scena golotinje u seriji, to je zaista malo.

Ovo nije prvi puta da Clarke priznaje da se oslanja na pomoć alkohola kada se treba skinuti. U jednom intervjuu otkrila je da je također morala biti pijana kada se fotografirala za naslovnicu časopisa Esquire, u kojem je proglašena za najseksi ženu svijeta.
 

Pročitajte više