Trebala na spoj s Kutcherom, pronađena mrtva: Što se dogodilo 21. veljače 2001.?

Foto: Instagram/Profimedia

NAKON što je Danny Masterson, Hyde iz serije Lude sedamdesete, osuđen na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog dva silovanja, a Mila Kunis i Ashton Kutcher bili su među celebovima koji su poslali pisma podrške kako bi mu smanjili kaznu, mnogo toga iz Ashtonove prošlosti ponovno je glavna tema razočaranih obožavatelja.

Glumica Chrissie Carnell Bixler, treća navodna žrtva za koju na sudu nije dokazano da ju je Danny silovao, na Instagramu je spomenula Ashtona i njegove tajne iz veljače 2001. godine.

>> Kako su Ashton Kutcher i Mila Kunis za dan postali najomraženiji celebovi na svijetu

"Dragi Ashtone, znam za tajne koje tvoj 'uzor' čuva za tebe. One koje bi te dokrajčile. Jesi li zaboravio da sam bila tamo? Bio si na razglasu one noći kada si nazvao Dannyja, 21. veljače 2001. Čula sam sve. Čula sam plan. Mislim da si jednako bolestan kao i tvoj 'mentor'", napisala je Bixler.

Njezina objava izazvala je hrpu reakcija na društvenim mrežama te zbog toga mnogi sada ponovno pričaju o ubojstvu koje se dogodilo 21. veljače 2001. godine.

Što se dogodilo 21. veljače 2001.?

Tada 23-godišnji Ashton trebao je otići na spoj s Ashley Ellerin, 21-godišnjom studenticom. Ashton je na sudu ispričao kako se trebao naći s Ashley, ali je "izgubio pojam o vremenu" te se u njenom domu pojavio dva sata kasnije, kad je ona već bila ubijena. 

Ashton je otkrio da je Ashley upoznao ranije tog mjeseca na jednom tulumu, ali tad je još bio u vezi s drugom curom. Kad su prekinuli, javio se Ashley i pozvao je na spoj. Prije spoja je skrenuo kod prijateljice pogledati dodjelu Grammyja te je, kako kaže, izgubio pojam o vremenu.

Kad je pokušao nazvati Ashley, nitko se nije javljao. Nakon nekoliko poziva otišao je do njene kuće, gdje je vidio da je njen auto parkiran ispred, a svjetla su bila upaljena. 

"Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i vidio da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam vidio nešto za što sam tad mislio da je proliveno crno vino. Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam vidio, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima", rekao je na sudu 2019.

Idućeg jutra, dan nakon što je trebao ići na spoj s Ashley, saznao je da je ona brutalno ubijena i zabrinuo se da bi zbog otisaka mogao biti optužen. "Moji otisci prstiju su bili na njenim vratima. Uspaničio sam se", priznao je na sudu.

Imala je 47 uboda po tijelu, osuđen serijski ubojica

Ashley je pronašla cimerica i imala je 47 uboda po vratu, prstima, trbuhu i leđima. Za ubojstvo je osuđen Michael Gargiulo, serijski ubojica poznat pod imenom Hollywood Ripper. Kako je dokazano na sudu, ubio je Ashley u njezinu domu u Hollywoodu, dok se ona spremala za izlazak s Kutcherom. Michael je proglašen krivim i za ubojstvo 32-godišnje Marije Bruno 2005. godine te pokušaj ubojstva Michelle Murphy, koja mu je 2008. godine uspjela pobjeći. 

S obzirom na to da je Brixler spomenula Ashtonov poziv upućen Dannyju te noći kada je Ashley ubijena, mnogi se sada pitaju što glumac skriva u vezi tog slučaja, pogotovo jer ga je Bixler prozvala "bolesnim" i rekla da zna njegove tajne koje bi ga mogle dokrajčiti. 

Pročitajte više