"Trebat će uložiti velik napor": Kanye već planira ponovno osvojiti Kim Kardashian

Foto: EPA

REPER Kayne West je, čini se, jedva dočekao vijesti o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona.

Kim je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, a nakon što je započela vezu s Davidsonom, West je stalno pokušavao sabotirati njihovu vezu javno omalovažavajući dečka svoje bivše supruge. Sada, čini se, želi nagovoriti Kim da odustane od razvoda.

"Ovaj prekid je poticaj Kanyeu da se više trudi i ponovo pridobije Kim i natjera je da odustane od njihovog razvoda. Mjesecima joj je govorio da njoj i Peteu nije suđeno. I iako Kanye nije bio Peteov najveći obožavatelj, posljednjih se tjedana usredotočio na to da pokaže Kim da su čvrsta obitelj", kazao je izvor za The Sun.

"Kim se dosad jednostavno fokusirala na to da Ye bude najbolji tata. Ona će uvijek obožavati Kanyea i cijeniti ga kao oca njihove djece, ali trebat će uložiti velik napor da je ponovo osvoji. On ne misli da je to nemoguće. Posljednjih su se tjedana jako dobro slagali", dodao je izvor. Ipak, prijatelj blizak Kim Kardashian inzistira na tome da se ona ne namjerava vratiti bivšem mužu.

"Malo je vjerojatno da će se predomisliti oko razvoda. Riješili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi pokvariti. Kim osjeća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad prije. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem", kazao je.

Kim i Pete vezu su započeli u listopadu 2021.

Vijest o prekidu Kim i Petea potvrdio je izvor blizak paru za CNN. "Raskinuli su ovaj tjedan prijateljski zbog udaljenosti i rasporeda", rekao je izvor.

Par, koji je prvu zajedničku fotku na Instagramu objavio u ožujku i debitirao na crvenom tepihu u svibnju, u romantičnoj je vezi bio od listopada 2021. U jednoj od epizoda svoje serije na Huluu Kim je ispričala kako je između nje i Petea planula ljubav.

"Snimala sam 'SNL', a onda, kad smo se poljubili u sceni, osjetili smo kemiju. Nakon što je show završio i Pete je otišao, nazvala sam producenta i pitala ga: Hej, imaš li Peteov broj? A on je odgovorio: 'Da. Šaljem mu poruku.'

Poslala sam mu poruku. Nisam uopće pomislila: O, moj Bože, bit ću u vezi s njim. Mislim, očito je da nam je zajedno zabavno i smiješno, ali nije čak ni kao... Kao što svi misle da je svaki trenutak naše veze poput urnebesne komedije. Jednostavno je normalno", ispričala je tada.

Pročitajte više