Trebate kredit? Ni u ludilu ne dižite kredit dok ne pročitate ovo!

Krediti, minusi i dugovi po kreditnim karticama glavni su razlog zašto većina ljudi zauvijek živi u novčanim problemima. Sve što kupite na kredit zapravo plaćate skuplje, često i duplo. Da stvar bude gora, zadužujete se da bi financirali stvari kojima brzo pada vrijednost. Tako gubite dvaput! S vremenom, tonete sve dublje i dublje u dužničko ropstvo...

Ne možete biti bogati u novčaniku dok ne postanete bogati u glavi

Niste vi krivi. U školama nas uče potrebnim i nepotrebnim stvarima, ali među njima nema ni najosnovnijih informacija o osobnim financijama - a one su nužne za opstanak u u današnjem svijetu. Trgovački i bankarski lobi vam agresivnom reklamom ispiru mozak i šire laž da vas život na dug čini bogatijim i sretnijim. Istina je upravo suprotna: život na dug vas osiromašuju i ne donosi sreću već samo brige i stres.

Doći će dan kada više nećete moći otplaćivati nagomilane rate, a onda vam se crno piše. No pravi pakao tek počinje kad i ako doživite mirovinu. Penzije budućnosti bit će mizernije čak i od ovih današnjih! Nemojte živjeti u iluziji da će se za vas pobrinuti političari – i sami znate da njih zanimaju samo fotelje.

Znaju li bogati više o novcu od ostalih ljudi?

Bogati i imućni sve to znaju pa se ne zadužuju. Uz to, umjesto da oni rade za novac ulažu ga na način da novac radi za njih. Tako su na dvostrukom dobitku pa postaju sve bogatiji i bogatiji... Dobra vijest glasi da je od sada prevladavanje financijskog neznanja lako. Financijski preporod jednostavan je i dokazan plan u deset koraka pomoću kojeg polako ali sigurno postajete financijski slobodni.

Otkriven u istoimenom hrvatskom bestseleru, Financijski preporod reći će vam točno kako da eliminirate baš sve svoje kredite i ostale dugove, a novac koji ste do sada bacali na rastuće kamate ulažete u sigurnu gradnju osobnog bogatstva za lagodan život sebe i svojih najmilijih - te pritom spavate snom pravednika.



Zamislite svoj život bez dugova i sa ušteđevinom...

"Bez novčanih problema vaš će život krenuti drugim, sretnijim putem", kaže autor knjige Sanjin Frlan. Taj financijski "geek" bez dlake na jeziku nervira mnoge, ali zato obogaćuje one koji primjenjuju njegove savjete. Jednom kada krenete s Financijskim preporodom bit ćete zapanjeni kako se brzo vaši dugovi tope, a vaša imovina, ušteđevina i investicije rastu - ekonomskoj situaciji usprkos!

Financijski preporod nije pesimistična knjiga već upravo suprotno. Na svima razumljiv način Financijski preporod dati će vam znanja neophodna da ostvarite svoje novčane ali i životne ciljeve, eliminirate dugove, zaštitite se od krize, kupite vlastiti dom, štedite i ulažete za budućnost. Potrebno je samo krenuti jer knjiga koju propustite neće vam pomoći...

Tu mora biti neka caka!?


Naravno da ima "caka". I to ne jedna, nego mnoštvo caka koje vas drže u financijskom neznanju, sprečavaju da živite bezbrižno i uživate u blagostanju koje zaslužujete. To su informacije koje vam niti jedan osobni bankar ili investicijski savjetnik neće otkriti - čak i kada bi ih znao!

Da bi razuvjerio "nevjerne Tome", autor daje jednogodišnju bezuvjetnu 100-postotnu garanciju. "Dajte mojoj knjizi poštenu priliku i ako pomoću njenih savjeta ne uspijete eliminirati kredite i ostale dugove te stvarati osobno bogatstvo, vratite mi je bilo kada tijekom idućih 365 dana i dobit ćete natrag njenu punu cijenu, bez pitanja i komplikacija", svjedoči taj financijski stručnjak i nastavlja: "Hoćete li pročitati moju knjigu ili ne, neće utjecati na moj život - ali hoće na vaš!"



Novi početak

Živimo u vremenu prepunom promjena. Mjeseci i godine što slijede bit će ispunjene opasnostima ali i prilikama. Sreća će se osmjehnuti nekima. Nesreća će pokucati na vrata drugih. Zahvaljujući Financijskom preporodu dobit ćete na pladnju sve informacije i alate potrebne da zaštitite sebe i svoje najmilije te uočite i zgrabite životne prilike koje vam se pružaju...


Da bi što prije započeli eliminirati dugove i stvarati osobno bogatstvo kliknite ovdje.

P.S. Besplatno!

Autorovo povjerenje u Financijski preporod potvrđuje i činjenica da njegovo prvo poglavlje možete potpuno besplatno preuzeti u pdf formatu s web stranica www.financijskipreporod.com.

Sponzorirani članak

Pročitajte više