Trenutak istine: Djevojka ga ostavila nakon što ju je javno osramotio

MIRU NORŠIĆA, koji je u prvoj epizodi emisije "Trenutak istine" rekao kako ga djevojka ne zadovoljava seksualno te kako bi rado otišao u krevet s njom i njezinom prijateljicom, ta ista djevojka ostavila je dva dana nakon emisije. 

Miro, 26-godišnji vozač iz Samobora, prije emisije sebe je okarakterizirao kao zabavnog i duhovitog dečka koji životnu sreću pokušava ostvariti novcem za kojega je, kako kaže, spreman učiniti baš sve. Pa čak na televiziji ispričati detalje svog seksualnog života.

Miro, kojemu je u studiju podršku pružala mama Đurđa, brat te djevojka, voditeljici “Trenutka istine” Jasni Nanut ispričao je kako često miriše donje rublje svoje djevojke, 27-godišnje Monike s kojom je u vezi (bio) dvije godine, kako mu je ona bila prvo seksualno iskustvo, ali da ga u tom smislu ne ispunjava onako kako bi on to htio, da je s njom u inat svojoj majci te kako bi rado istovremeno spavao  s Monikom i s njenom prijateljicom. 

Dok je Miro sa smiješkom i bez imalo nelagode odgovarao na postavljena pitanja, Monika je u publici sjedila mirno i na rubu suza, u nevjerici i šoku, kiselim osmijehom pokušavši zadržati i ono malo dostojanstva koje joj je ostalo. Udarac, kojeg niti jedna normalna djevojka ne bi oprostila, bio je sasvim dovoljan da ga i unatoč njegovim šupljim isprikama samo dva dana nakon emisije ostavi.

"Ne želi više čuti za mene. Prema mom mišljenju, najviše ju je pogodilo što sam rekao da sam s njom u inat svojoj majci. Užasno se osjećam, ovo je veliki gubitak za mene od kada sam sa samo dvanaest godina izgubio oca. Zbilja volim Moniku i volio bih da mi se vrati, no ako se ona odluči držati svoje odluke, želim joj sreću s nekim drugim", rekao je Miro koji je pao na pitanju vezanim za njegovu "muškost". Naime, na pitanje je li zadovoljan veličinom svoga penisa, Miro je odgovorio potvrdno i - slagao!

K.H.
Foto: Nova TV

Pročitajte više