Trik iz Dalmacije s čačkalicama za sprječavanje zaraze u liftu postao hit na Fejsu

Foto: Facebook

LJUDI se na svakakve načine dovijaju kako bi sebe i svoje bližnje što bolje zaštitili od moguće zaraze koronavirusom, a posebne bodove za kreativnost mogla bi dobiti osoba iz Zadra koja se dosjetila kako da smanji mogućnost zaraze u liftu. 

Na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je fotka na kojoj se vidi kako je netko na ulazu u lift instalirao dva komada stiropora koje je načičkao čačkalicama, a da se ne bi tko zbunio, uz to je zalijepio papir s detaljnim uputama za korištenje. 

U njima je opisano kako čačkalice služe za pritiskanje gumba za pozivanje lifta, kao i gumba za određeni kat, a napomenuto je i kako bi korisnici vrata lifta trebali otvarati koristeći maramicu. 

"Maramicu i čačkalicu baci u smeće kod sebe doma", napomenuli su na kraju. 

Ekipu u komentarima dobro je zabavio ovaj genijalni trik. 

"Dalmatinsko stanje uma", "Dođe neki kreten iščačka ručak iz zuba i natakne čačkalicu natrag", "Ne daj bože da se netko saplete pa da mu korona bude najmanji problem", "Kad nestane čačkalica morat ćeš stepenicama", "I ne čekaj zube u liftu","Neće od botuna ništa ostat do kraja pandemije", bili su neki od komentara. 

Pročitajte više