Zvuk koji je u mnogima probudio nostalgiju: Na ovu pjesmu su fanovi čekali 16 godina

Screenshot: YouTube

VRATIO se trio na čiju su pjesmu fanovi čekali 16 godina. Timbaland, Justin Timberlake i Nelly Furtado 2007. godine objavili su hit Give It To Me koji je na YouTubeu ima preko 150 milijuna pregleda. Taj je hit bio na prvom mjestu Billboardove ljestvice Hot 100. 

Nakon što su ih fanovi godinama nagovarali da snime još koju pjesmu s istim ritmom, trio je napokon odlučio to i učiniti. Danas je objavljena pjesma Keep Going Up koja ima sve što su obožavatelji zazivali - optimizam, pozitivnu energiju, prepoznatljivi zvuk s početka 2000-ih. 

"Ovo me vraća u stare dane"

Komentari ispod videa na YouTubeu su pozitivni, a većina obožavatelja hvali ih zbog odlične mješavine nostalgije i modernog popa.

"Odrastao sam slušajući ih i ovo me vraća u te dane", "Nikad nisam mislio da ću ponovno čuti njih troje zajedno u pjesmi. Ponovno se osjećam kao tinejdžer", "Stvarno ste to napravili. Kakav hit", "Drago mi je da i dalje radite i da se zabavljate tijekom toga. Pametan je potez igrati se s nostalgijom i modernim popom", "Povratak u rane 2000-e", "Ovaj trio me čini toliko sretnim", "Senzacionalno", neki su od komentara.

Spot nisu snimili, a umjesto toga su objavili "vizualizator" koji prikazuje isječke koji su snimljeni tijekom stvaranja pjesme. Taj video pokazuje kako je sve izgledalo iza kulisa i tako su fanovi otkrili da trio ipak nije zajedno u studio snimao pjesmu. Timbaland i Timberlake su se zabavljali skupa u studiju tijekom snimanja, a s Nelly, koja je u Torontu, čuli su se putem videopoziva. 

Referenca za hit iz 2006.

Ono što je posebno razveselilo obožavatelje je referenca na hit Promiscuous koji su Timbaland i Nelly izbacili 2006. godine. Ta pjesma započinje riječima: "How you doing, young lady? That feeling that you giving really drives me crazy", dok Timbaland u pjesmi Keep Going Up govori: "How you been young lady? Does the feeling still drive you crazy?". 

Da trio radi na novoj pjesmi Timbaland je otkrio u srpnju kada je objavio screenshot videopoziva na kojem su bili on, Timberlake i Nelly. Prije nego što su objavili pjesmu, Timbaland je u nekoliko navrata objavljivao najave i pisao "vratili smo se". 

Pročitajte više