Tristan Thompson viđen s djevojkom nekoliko dana prije rođenja bebe koju čeka s Khloe

Foto: Profimedia

KOŠARKAŠ Tristan Thompson viđen je kako se drži za ruke s misterioznom ženom nakon noći provedene u klubovima na Mikonosu, prenosi Page Six.

Snimka prikazuje košarkaša Chicago Bullsa kako se probija prometnim ulicama s brinetom u pripijenoj narančasto-crvenoj haljini. Čini se da se Thompson dobro zabavlja u danima koji prethode dolasku njegovog drugog djeteta s bivšom djevojkom Khloe Kardashian, koje će roditi surogat-majka.

Prošli tjedan NBA igrač snimljen je kako tulumari diljem Europe i Ujedinjenog Kraljevstva, gdje je svratio na Wireless Festival u Londonu, a zatim se zaputio u Grčku, gdje je viđen s Justinom Combsom i Chaney Jones, bivšom djevojkom Kanyea Westa. Dok se Thompson dobro provodi po Europi, Khloe Kardashian je, čini se, u Los Angelesu i čeka rođenje svog sina koje bi se trebalo dogoditi svakog dana. 

Veza Khloe i Thompsona poprilično je turbulentna

Khloe i Thompson su prvi put javnosti obznanili da su par na zajedničkom odmoru u Meksiku 2016. godine. U rujnu 2017. otkriveno je da Khloe čeka svoje prvo dijete s poznatim košarkašem. Samo nekoliko dana prije nego što je trebala roditi kćer True, mediji su objavili fotografije, ali i videozapis u kojem Tristan ljubi drugu ženu. 

Khloe je nakon poroda, kojem je košarkaš prisustvovao, odlučila oprostiti Tristanu nevjeru te obavijestila javnost da do prekida neće doći te da će zajedno odgajati dijete. No kap koja je prelila čašu bila je Tristanova prevara u veljači 2019. godine s Jordyn Woods, tadašnjom najboljom prijateljicom Khloeine sestre Kylie Jenner.

Ostavila ga je, ali su se opet nakratko pomirili 2020. tijekom pandemije koronavirusa. Ponovno su prekinuli u lipnju 2021. godine nakon što je on viđen kako ulazi u spavaću sobu s tri žene na svojoj rođendanskoj zabavi.

U prosincu 2021. otkriveno je da se protiv Thompsona vodi parnica za utvrđivanje očinstva te je on naknadno priznao da je dijete njegovo. Javno se ispričao Khloe, a njih dvoje su tada ponovno okončali svoju vezu.

Zadnji zaplet u njihovoj romansi dogodio se 13. srpnja, kada je TMZ izvijestio da Khloe Kardashian očekuje drugo dijete s Tristanom. Dijete bi za koji dan trebala roditi surogat-majka. Ovu informaciju je Khloe potvrdila. 

Pročitajte više