Trolovi je zovu kitom jer ima 135 kg, usprkos njima objavljuje fotke u badiću

Foto: Instagram

PLUS SIZE žena koja je godinama gladovala u pokušaju da smršavi otkrila je kako je napokon pronašla samopouzdanje da pokaže svoju prirodnu figuru na društvenim mrežama - usprkos svakodnevnim kritikama trolova koji je nazivaju kitom.

Učiteljica Megan Fisher (29) kaže kako zbog niskog samopouzdanja nikad nije prilazila dječacima tijekom odrastanja. Od svojih tinejdžerskih godina mislila je kako je ključ sreće u gubljenju kilograma, a tijekom ranih dvadesetih isprobavala je razne dijete, prenosi Daily Mail.

Megan, koja danas teži 136 kilograma, kaže kako se pokušala čak i izgladnjivati kako bi izgubila kilograme. U siječnju 2014. Megan je prošla pripremu za bypass želuca koja je bila planirana za sljedeći mjesec, no tad je otkrila Tess Holiday i njezin body positive pokret pa se predomislila.

Kaže kako je shvatila da može biti sretna i samopouzdana i s toliko kilograma te da ne mora gubiti težinu. Umjesto nove dijete, odlučila je ostaviti dečka s kojim je bila u nesretnoj vezi te dati otkaz na poslu na kojem je bila nesretna, a uskoro se i preselila iz Pennsylvanije u New York.

Iako kaže kako joj je to bila najstrašnija stvar koju je ikad napravila, selidba je promijenila njezin život, s obzirom na to da je naučila biti neovisna. Danas kaže kako se najugodnije osjeća u bikiniju, a u objavama na Instagramu potiče i druge žene da zavole svoje tijelo.

I dok dobiva brojne poruke potpore i podrške drugih žena, od kojih je mnoge nazivaju inspiracijom, trolovi je zovu kravom i kitom te joj govore kako će umrijeti mlada.

"Imala sam jadan posao na šalteru u banci i malo sam zarađivala. Živjela sam s dečkom i bila u vezi koja nije bila dobra za mene. Bila sam nesretna sa svojim tijelom jer nisam znala što je sreća", govori.

"Nikad ne bih nosila bikini prije nego što sam se preselila u New York i pronašla novi mindset samoljubavi. U srednjoj školi bila sam toliko svjesna svog tijela da sam istinski vjerovala kako neću naći dečka dok ne smršavim."

"Danas mislim da neki muškarci vjeruju da mogu poslati poruku debelim djevojkama i da smo dužne razgovarati s njima samo zato što nam daju pažnju, ali oni su tako u krivu", kaže. "Debele žene imaju pregršt sjajnih opcija."

Otkriva kako je bila pod stresom kad je objavila prvu fotografiju u bikiniju na Instagramu, no danas to radi redovito, a prikupila je i više od 11 tisuća pratitelja. No iako dobiva puno poruka podrške, javlja joj se i hrpa trolova. Njima poručuje kako je njezino zdravlje između doktora i nje, ali neke od njih, priznaje, i blokira.

"Cilj mi je biti uzor koji sam trebala kad sam bila mlađa", govori. "Trenutno živim svoj najbolji život i objavljujem to da svi vide. Ako mogu nadahnuti bilo koju ženu da isproba bikini ili bilo što što ih malo plaši, vjerujem da moj rad vrijedi."

Pročitajte više