Trolovi na internetu napadaju nogometaša zbog cure: "Zadovoljio se debelom djevojkom"

Foto: Instagram

Obožavatelji Declana Ricea stali su u njegovu obranu nakon što su trolovi na internetu napali njegovu dugogodišnju djevojku Lauren Fryer. Netko je na X-u objavio dvije fotografije para koji uživa u zajedničkom odmoru i prikupio 14 milijuna pregleda zbog opisa koji je glasio:

"Declan Rice je multimilijunaš, atletski građen, elitni nogometaš visok 185 centimetara, a ipak se zadovoljio debelom bijelom djevojkom... Ne razumijem više ovaj svijet." Naravno, krhki tviteraš bio je anoniman. No "šala" se izjalovila kada doslovno nitko nije vidio što je smiješno.

Fanovi stali u obranu nogometaša

"Puno toga nije u redu s ovim tweetom", "Zamisli da biraš životnu partnericu na temelju društvenih standarda ljepote. Sićušni muški ego", "Lako je zaključiti koji tviteraši nikada nisu osjetili dodir žene", "Odrasti", samo su neki od komentara ispod objave.

Arsenalov veznjak i njegova djevojka počeli su izlaziti u dobi od 17 godina nakon što su se upoznali u školi. Lauren je tada primijećena kako podržava Declana u mnogim njegovim utakmicama tijekom godina. Par je dobio sina Judea u kolovozu 2022.

Pročitajte više