Trudna kći najbogatije Hrvatice otkrila sve prljave tajne svog bivšeg muža

Foto: Instagram

PETRA ECCLESTONE, kći Bernieja i Slavice Ecclestone, na Instagramu je odlučila progovoriti o svom bivšem mužu Jamesu Stuntu, a stvari koje je o njemu napisala daleko su od laskavih. 

Između ostalog nazvala ga je "groznim i narcisom", te je ustvrdila da je ona morala plaćati njegove dugove i da joj je prijetio da će je ubiti. 

"Dugo sam razmišljala o tome što ću objaviti. Uvijek mi je bilo stalo do moje privatnosti i nikad nisam željela svoje prljavo rublje iznositi u javnost. Nažalost, Instagram je za Jamesa Stunta postao mjesto gdje je mogao javno iznositi laži o mojoj obitelji i meni. Zbog toga sam odlučila da je vrijeme da kažem istinu o tome što je on: narcis i grozan čovjek koji nas jednostavno ne želi ostaviti na miru", napisala je u seriji objava koje je u međuvremenu izbrisala. 

Petra također tvrdi da je ona financirala sve u njihovom braku. 

"Taj čovjek nikad nije bio milijarder kakvim se predstavljao. Ja sam naivno financirala njegov stil života i cijeli naš brak. Plaćala sam mu skupe aute, satove, umjetnička djela. Moj mu je tata posudio 10 milijuna funti za posao koji je propao", napisala je Petra. 

Dodala je da njegov Lamborghini nije bio original, već lažnjak s Fordovim ključem. Također je napisala da je bio ovisan o lijekovima i kokainu te da se redovito šminkao, a pred kraj njihova braka navodno je tvrdio da je nezakoniti sin vojvode od Edinburgha. 

"James je uvijek bio bolesno opsjednut novcem i time da se predstavlja kao milijarder. Problem je što je većinu svojih dana provodio ležeći nadrogiran u krevetu", zaključila je. 

Stunt joj je odgovorio tvrdeći da ona laže. 

"Petra, tužno je što moraš toliko lagati. Ja sam najjači čovjek na svijetu jer sam siguran u sebe. Moram se osvrnuti na ono što moja bivša žena kaže jer je ona bila ljubav mog života i majka moje djece. Imam jednu slabost i to su moja djeca", kaže on. 

James Stunt i Petra Ecclestone upoznali su se 2006. godine, a vjenčali su se prije pet godina u Rimu. Za vjenčanje su utrošili 12 milijuna funti. Živjeli su u vili od 100 milijuna funti u Chelseaju te još jednoj nekretnini vrijednoj 158 milijuna funti u Los Angelesu. Nakon razvoda Stunt je napustio njihov dom u Chelseaju.

Petra je trenutno u vezi s Jamesom Palmerom, a nedavno je otkrila i da je trudna s njihovim prvim zajedničkim djetetom te je na Instagramu pokazala trudnički trbuščić. Petra i Sam su počeli vezu nedugo nakon što se razvela od Stunta, a zaruke su objavili za Novu godinu. 

Pročitajte više