Trudna Todorićeva snaha pokazala goli trbuh na zagrebačkom eventu

Foto: Instagram/Marko Lukunic/PIXSELL

MILICA MIHAJLOVIĆ, snaha Ivice Todorića, pokazala je trudnički trbuh na jednom eventu u Zagrebu.

Milica se golog trbuha na eventu pojavila u društvu Ive Todorić koja se zatim fotografijama pohvalila na svom Instagram profilu. Čini se da je Milica prigrlila trudnički trend koji je započela Rihanna.

Inače, upravo je Iva i otkrila da njen brat Ivan i Milica čekaju treće dijete. "Zahvalna što ću šesti put postati teta", napisala je nedavno Todorić pored fotografije sa splitske rive. Milica i Ivan roditelji su petogodišnjeg Vida i dvogodišnje Arije.

"Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti", objavio je nakon rođenja unuka Vidov djed, posrnuli poduzetnik Ivica Todorić.

Todorića upoznala u New Yorku

O Milici se ipak ne zna puno. Poznato je da su se ona i Ivan upoznali 2009. godine u New Yorku dok je ona nosila reviju, a on je u Velikoj Jabuci boravio zbog posla. Index je tada prvi objavio da je najmlađi sin kontroverznog poduzetnika Ivice Todorića po Miami Beachu prošetao s djevojkom Milicom, s kojom je bio u vezi šest mjeseci.

Milica je ostatak obitelji upoznala na svadbi sina bivšeg premijera Nikice Valentića, a ubrzo je počela sve češće boraviti u Kulmerovim dvorima. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a srpski mediji pisali su da joj je direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao u Budvi i ponudio posao.

Na internetskoj stranici agencije Fox model piše da je visoka 179 centimetara te ima gotovo savršene proporcije 87-58-89. Godinu dana nakon susreta s Markovićem otišla je u Milano, snimala reklame za strane brendove poput Levi'sa, postala zaštitno lice modne kuće Fratelli te bila na naslovnici srpskog Cosmopolitana.

U Hrvatskoj gotovo i nije snimala kampanje, poznata je tek jedna koju je snimila za agenciju koja planira vjenčanja.

Osim što se bavila manekenstvom, studirala je na Fakultetu organizacijskih nauka, a svoju privatnost uspjela je sačuvati i nakon što je ušla u klan Todorićevih. O njenoj vezi s Ivanom znalo se samo da su u srpnju 2013. godine prekinuli, a potom se pomirili pola godine kasnije na proslavi Miličinog rođendana u Beču.

Pročitajte više