Trudna žena Stjepana Božića u badiću: "Ove godine nisam morska sirena nego bova"

Foto: Instagram

PETRA MARIČIĆ je u 20. tjednu trudnoće obožavateljima prvi put pokazala svoj goli trudnički trbuh. Supruga bivšeg boksača Stjepana Božića trenutno upija sunce u Novom Vinodolskom, s čije se plaže pohvalila fotografijom na Instagramu.

Petra je otkrila kako se ove godine u badiću osjeća drugačije nego inače, s obzirom na stanje u kojem se nalazi. "20 tjedana čiste sreće i radosti. Kažem mužu da ove godine nisam morska sirena nego bova, a on kaže da sam definitivno najslađa i najljepša bova", napisala je Petra u opisu fotografije na kojoj se jasno vidi sve veći trudnički trbuh.

Njeni pratitelji ostavili su joj brojne komentare podrške i lijepe želje, ističući kako joj trudnoća odlično pristaje. "Predivna trudnica", "Ma divnoćo naša, obje", "Ooo, kakav trbuščić, blistaš", "Nisi nikakva bova, izgledaš odlično", pisali su joj.

Inače, Stjepan i Petra očekuju djevojčicu, što je buduća majka prije dva mjeseca otkrila na društvenim mrežama, a radosna vijest o prinovi stigla je nešto manje od tri mjeseca nakon vjenčanja.

Pročitajte više