Trumpovi objavili božićnu obiteljsku fotku. Primjećujete li tko nedostaje?

MNOGI su primijetili da na božićnoj obiteljskoj fotografiji Trumpovih, na kojoj se vidi kako bivši predsjednik Amerike pozira sa svoje troje djece, nema njegove supruge Melanije. NY Post sada piše kako doznaju da je bivša prva dama bila uz svoju bolesnu majku u bolnici.

53-godišnja bivša manekenka navodno je bila sa svojom majkom Amalijom Knavs kada je snimljena fotografija koju je na Instagramu podijelila zaručnica Donalda Trumpa Juniora Kimberly Guilfoyle. Slika prikazuje nasmijanog Trumpa (77) s većinom njegove djece.

Pozirali Melanijin otac, sin Barron...

Za obiteljski portret pozirao je i Melanijin otac Viktor Knavs. "Melania je oduvijek bila jako posvećena cijeloj svojoj obitelji", naveo je izvor blizak gospođi Trump za Fox News Digital. "Ne bi trebalo biti iznenađenje što je ovaj Božić provela sa svojom bolesnom majkom."

Ostali članovi na slici bili su Don Jr. i Guilfoyle, Ivanka Trump, njezin suprug Jared Kushner i njihovo troje djece te Tiffany Trump i njezin suprug Michael Boulos. S njima je pozirao i 17-godišnji Barron, kojeg je Donald dobio s Melanijom.

Pročitajte više