"Tu se morate okupati za života": Hrvatsku plažu svrstavali su uz Maldive i Havaje

Foto: Shutterstock

IAKO je vrijeme godišnjih odmora pri kraju, mnogi se najviše vole kupati krajem kolovoza i početkom rujna kada je manja gužva na plažama, a time i čistije more. Ako ne znate gdje biste otišli, mogli biste razmisliti o plaži Mala Raduča koja se nalazi u Primoštenu.

Osim uživanja u suncu i moru, plaža nudi idiličan pogled na primoštenski poluotok. To je objavio i portal Daily Mail koji je 2014. na svojoj listi od 35 mjesta s najbistrijom vodom u kojima se morate okupati za života uvrstio upravo ovaj biser Jadrana, ravno uz Maldive i Havaje.

Prekrasna šljunčana plaža smještena je tik uz gradsku šetnicu u Primoštenu. Osim raznovrsnog sadržaja koji se nalazi na samoj plaži, Mala Raduča nudi prekrasan pogled na staru gradsku jezgru Primoštena. Pristup plaži pogodan je za djecu.

Na plaži postoji mogućnost najma ležaljki sa suncobranom, bicikala, pedalina i daski za stajaće veslanje. Postavljene su i kućice za opuštajuću masažu te klupe za odmor. Za sportski odmor tu su tereni za tenis, mini golf, nogomet, košarku te pješčano igralište za odbojku.

Pročitajte više