Tuborg Green Beat by Boris Perković

BORIS PERKOVIĆ, pobjednik nagradne igre "Tuborg Green Beat", čiji je cilj bio pronaći i izabrati fotografa koji će najbolje prenijeti vruću atmosferu kluba papaya na Zrću, odlično se snašao s fotićem u ruci. Boris je imao čast fotografirati renomirane DJ-e i producente, kao što su Swedish House Mafia, Eric Prydz, Mark Knight & Dirty South te Pete Tong.

Zanimljivo je da je sretni pobjednik morao dati otkaz, kako bi mogao otputovati na Zrće. Naime Boris je bio zaposlen kao spasilac na Rovinjskim plažama, što ga je sprečavalo da otputuje na najluđi otok na Jadranu pa je dao otkaz. Malo tko bi propustio četverodnevno partijanje u društvu predivnim djevojaka i vrhunske house glazbe.

Da se uistinu vrhunski zabavio potvrđuju i njegove riječi pohvale. "Bilo je predobro. Oduševljen sam glazbom i atmosferom. Svi su bili super, mrak ekipa", oduševljeno nam je ispričao Boris.

No, Vip tretman nije razmazio našeg Borisa. Baš poput pravog profesionalca, bacio se na posao i svojim fotićem, zauvijek ovjekovječio najluđe trenutke svog boravka na Zrću. Ostale fotografije s Tuborg Green Beata koji se održao u Papayi na Zrću možete pogledati u našim Nightlife galerijama.

Pročitajte više