Tulum je bio opasan: Voditelj prognoze se probudio u jacuzziju kraj mrtvaca s psećom ogrlicom

VODITELJ vremenske prognoze Brett Cummins bio je na tulumu koji uopće nije dobro završio. Nakon lude noći se probudio u jacuzziju a kraj njega je ležao mrtvac. Bio je to njegov prijatelj s kojim je tulumario, 24-godišnji Dexter Williams, koji je, da cijeli događaj bude još bizarniji, oko vrata imao pseću ogrlicu. Cijeli se incident zbio u Maumelleu u Arkansasu te tamošnja policija pokušava otkriti što se točno dogodilo te noći.

Prema dosadašnjim policijskim saznanjima, 33-godišnji Cummins je poveo Williamsa k svojem prijatelju Johnu Barbouru u ponedjeljak navečer. Njih trojica su pili i drogirali se. "Počeli su piti i koristiti ilegalne narkotike. Gospodin Barbour je rekao da nije siguran o kakvoj se drogi radilo, ali zna da su je ušmrkavali", rekao je policajac Gregory Roussie.

Barbour i ostala dvojica pili su u jacuzziju nakon čega se on, kaže, povukao u dnevni boravak i zaspao na kauču. Cummins i Williams su ostali u jacuzziju. "Dexterova glava je bila kraj Brettovog lijevog ramena. Nakon što se probudio, Brett je shvatio da Dexter nije pri svijesti i da mu je lice promijenilo boju", stoji u policijskom izvješću. Cummins se uplašio i otišao iz prijateljeve kuće te obećao da će se vratiti. "Počeo je vrištati, pobjegao iz kupaonice i povratio po tepihu u dnevnom boravku", piše u izvješću. Poslije se vratio u prijateljevu kuću i dao izjavu istražiteljima. U njoj je naveo da je Dexter "ležao na desnoj strani, u fetalnom položaju, a lice mu je bilo ljubičasto i plavo. Oko vrata je imao ogrlicu koja je ličila na pseću". Još uvijek nisu podignute nikakve optužnice te se čeka izvješće s autopsije kako bi se otkrio uzrok Dexterove smrti.

Pročitajte više