Turistica iz Vancouvera posjetila dva hrvatska otoka, jedna stvar joj zasmetala

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA @emmmck koja je prikupila preko 1.4 milijuna lajkova na svom profilu objavila je snimke svog ljetnog provoda u Hrvatskoj. Jedna plaža posebno ju se dojmila, a na slikovitom dalmatinskom otoku pronašla je mir. 

Posjet plaži Stiniva 

"Skoro sam umrla dok sam došla do jedne od najboljih plaža u Europi, ali vrijedilo je", objasnila je tiktokerica u videu. 

"Plaža Stiniva 2016. je proglašena najboljom plažom u Europi, a nalazi se na otoku Vis. Ali pripazite, dolazak do ove plaže nije šala, morate pješačiti 20 minuta po strmini, stoga pripazite da nosite prigodne cipele", pojasnila je. 

@emmmck The most amazing beach I’ve ever seen🩵 a must see if you’re visiting Croatia 🇭🇷 #croatia #explorecroatia #travelvlog #hiddenbeach #eurosummer #eurosummer2023 #travelbucketlist ♬ My Love For You (Yebba's Heartbreak) - Marten Lou

"Kad sam stigla do plaže, potpuno je vrijedilo. Na bijelim kamenčićima ugodno je ležati, a zbog toga što se teže dolazi do nje, nećete naići na gužve kao na drugim plažama, a more je kristalno čisto", ispričala je. 

Za kraj je dodala kako se na plaži nalazi kafić, no upozorila je da nije pametno popiti previše pića jer vas na povratku čeka naporno pješačenje. 

Hvar vs. Vis 

Tiktokerica je objavila video svog odmora na Hvaru gdje ju je dočekalo loše vrijeme pa je odlučila potpuno promijeniti plan te krenuti na Vis. 

Zasmetalo ju je što trajekt s Hvara na Vis putuje samo jednom tjedno: "Morali smo otići skroz do Splita i zatim uhvatiti trajekt iz Splita za Vis, a kiša nas je potpuno smočila". 

@emmmck Croatia day 2 was definitely an eventful one 😅 had the most amazing time in Vis and have so many recs to share! #croatia #explorecroatia #travelvlog #travelwithme #hvarcroatia ♬ original sound - Emily

"Ne mogu vjerovati koliko je tiho i mirno ovdje u usporedbi s Hvarom, to mi se jako svidjelo. Ako ste u potrazi za mirnim, romantičnim odmorom, definitivno preporučujem Vis", zaključila je. 

Pročitajte više