Turistkinja u Maroku se tetovirala pa šokirala pratitelje kad je otkrila što piše

Screenshot: TikTok

ŠVEDSKA tiktokerica Caitlin Delphine sa svojim pratiteljima redovno dijeli objave sa svojih putovanja, a nedavno je pokazala kako se tijekom boravka u Maroku odlučila na neobičan potez. 

Caitlin je odlučila tetovirati identične tetovaže na arapskom jeziku s još dvoje turista koje je upoznala u hostelu, djevojkom koja je tetovirala ruku i dečkom koji je istu tetovažu napravio na gležnju. Zatim je pomoću Google Lensa pokazala što zapravo znači njezina tetovaža pa šokirala pratitelje. Naime, ispalo je da je, skupa sa svojim novim prijateljima, tetovirala riječ "majoneza". 

@caitdelphine If you havent stayed in a hostel, you definitely should! #hostellife #hostelworld #solofemaletraveler #backpacking #morocco #traveltattoos ♬ Bim Bom - João GIlberto

Učinili su to namjerno

Ako ste pomislili da je riječ o još jednom epskom failu s tetoviranjem u inozemstvu, moramo vas razočarati. Naime, tiktokerica je objasnila kako je s novim prijateljima jednog dana bila na ručku, na kojem su razgovarali o tome kako je arapski jezik lijep, posebno arapsko pismo. 

"Uzeli smo paketić majoneze i rekli: 'Čak je i majoneza stvarno lijepa napisana na arapskom. Tako da je to postalo neka interna šala i na kraju smo to napravili kao tetovažu", otkrila je, dodajući kako je shvatila da je tetovaža napisana fonetski. 

Njezin video izazvao je pažnju, a mnogi su se našalili s njihovom neobičnom odlukom. 

"Stalni popis za kupovinu" 

"Nikada više nećete zaboraviti majonezu u trgovini. Imate stalni popis za kupovinu", napisala je jedna pratiteljica, a drugi je dodao: "Majoneza? Ono što jedemo? Kakva je ovo tetovaža?" No bilo je i onih kojima se cijela priča svidjela.  

"Mislim da je ovo na neki način kul. Glupo tetoviranje sa strancem kojeg ste upoznali u hostelu zapravo je savršena ideja za tetovažu. Arapska majoneza uvijek će vam biti nevjerojatna uspomena kad god je pogledate. I, k vragu, ionako ćemo svi umrijeti, pa zašto se ne tetovirati, lol", jedan je od komentara. 

Pročitajte više