Tužan razlog zbog kojeg se Michael Buble povlači sa scene: "Ne mogu bez suza"

Foto: Instagram

PJEVAČ Michael Buble povlači se s glazbene scene zbog dubokih posljedica koje je ostavila borba njegovog petogodišnjeg sina s rakom jetre.

Iako je maleni pobijedio opaku bolest, pjevač kaže kako više nije isti te da se ne može nositi s licemjernim svijetom celebrityja.

''Potpuno me promijenila bolest s kojom se moj sin borio. Moj pogled na život više nije isti. Ne mogu uopće bez suza obaviti ovaj razgovor, a nikad nisam izgubio kontrolu nad emocijama u javnosti'', izjavio je poznati pjevač u intervjuu za Daily Mail.

''Jednostavno više nemam želudac za to. Taj celebrity narcizam. Ovo je moj posljednji intervju. Povlačim se. Snimio sam odlične pjesme i sad mogu otići dok sam još na vrhu'', ispričao je Buble čiji posljednji album Love izlazi u studenom.

Inače, Michaelovom je sinu opaka bolest dijagnosticirana u studenom 2016. godine, a obitelj je bila u tako teškom stanju da ni danas, kad se maleni izliječio, s nikim ne pričaju o tome.

''Ne pričamo o tome ni s prijateljima jer previše boli. To je moj dječak. On je superheroj. Gotovo je, ali bilo je kao u paklu. I to se čini prilično dobrim mjestom za odmor naspram onoga gdje smo mi bili'', kaže Michael.

Pjevač se zahvalio svojim obožavateljima na potpori koju su mu pružali u najtežim danima, a sad je, kako kaže, vrijeme da se u potpunosti posveti svojoj obitelji.

 

Pročitajte više