TV zvijezda odgovorila gledateljima koji su je napali da je pokazala bradavice

Foto: Twitter

BRITANSKA TV zvijezda Amanda Holden odgovorila je brojnim gledateljima koji su se požalili na njezin outfit za koji tvrde da joj je otkrio bradavice.

Sutkinja britanske inačice Supertalenta optužena je da je pokazala previše u obiteljskom showu, a mnogi su se požalili i britanskom regulatoru za komunikacije Ofcomu koji je zaprimio 235 žalbi, prenose britanski mediji.

No 49-godišnja TV zvijezda demantirala je u poruci na Instagramu da je pokazala bradavice. "Stvarno? Tko ima bradavice toliko blizu dekoltea?" napisala je uz nekoliko emotikona koji plaču od smijeha. Dodala je i kako ih je "korzet čitavu večer stiskao".

Neki na društvenim mrežama pomislili su da je pokazala više nego što je htjela zbog kombinacije sjene mikrofona i nesretnog osvjetljenja, no bilo je šokiranih, kao i onih koji su je branili.

Nije prvi put da je Amanda podijelila gledatelje svojim outfitima u showu Britain's Got Talent. Prošle godine napali su je zbog poluprozirne haljine.

"Čini se da moje sise postaju najveća tema showa svake godine", komentirala je prije.

"Očito smo imali puno pritužbi, ali nijednu od kuće, da vam kažem", nastavila je, ciljajući na svog supruga Chrisa Hughesa.

Pročitajte više