Tviteraši se rugaju Austinu Butleru jer je na dodjeli nagrada zvučao kao Elvis

Foto: Twitter

GLUMAC Austin Butler nagrađen je Zlatnim globusom za najbolju mušku glavnu ulogu u filmskoj drami u kojoj je utjelovio legendu rock glazbe, Elvisa Presleyja, a mnogi su primijetili kako se još uvijek nije riješio specifične Elvisove boje glasa.

Butler je održao i dulji govor nakon uručenja kipića na svečanoj dodjeli Zlatnih globusa, a bio je preplavljen emocijama i pritom je mnogima zvučalo kao da koristi Elvisov glas. "U ovoj sam prostoriji sa svim svojim herojima. Ne mogu vjerovati da sam ovdje", rekao je Butler, posebno istaknuvši Brada Pitta i Quentina Tarantina.

 

Ljudima se ne sviđa Austinov glas

Zahvalio je i Presleyjevoj obitelji, koja je bila u publici u hotelu Beverly Hilton. "Obitelji Presley, želim vam se zahvaliti što ste otvorili srca, vaša sjećanja i vaš dom za mene. Lisa Marie i Priscilla, volim vas zauvijek", rekao je Butler glasom Elvisa.

I dok nitko u publici niti obitelji Presley nije imao primjedbe na Butlerovu promjenu glasa, na Twitteru su to mnogi primijetili i nije im se svidjelo.

"Vidim da ga Elvisov glas još nije napustio", piše jedan tviteraš, a drugi se nadovezuje: "Zašto Butler tako čudno govori"?

 

"Aha, znači taj fejk Elvisov naglasak je od sada novi glas Austina Butlera", piše korisnik Twittera, a drugi konstatira: "Duh Elvisa je preuzeo Butlerovo tijelo, trepni dva puta ako si otet, Austine."

Pročitajte više