Tviteraši tvrde da je Kim uništila kultnu haljinu Marilyn Monroe: "Potrgana je"

Foto: Profimedia

NA TWITTERU se nižu komentari pratitelja Kim Kardashian koji tvrde da je reality zvijezda uništila kultnu haljinu Marilyn Monroe koju je nosila ove godine na Met Gali. Objavljena je fotografija prije i poslije nošenja i neki su uočili oštećenja.

"Haljina Marilyn Monroe navodno je oštećena nakon što ju je nosila Kim Kardashian na Met Gali. Na haljini se sada vide tragovi trganja, a nekoliko kristala ili nedostaje ili visi s nje", piše na društvenoj mreži.

"Tko bi očekivao da će se ovo dogoditi", napisao je jedan od pratitelja. Neki su počeli braniti Kim pa su pisali da je za ovakav ishod kriv njezin tim.

"Ako nije dobro stajala ili nije bila kvalitetna za nošenje, zašto su to napravili", piše u jednoj od objava.

"Da je to bila normalna haljina da, ali ta haljina vrijedi oko pet milijuna dolara", još je jedan od komentara.

Podsjećamo, povjesničari su nakon Met Gale bili bijesni što je netko kao Kim Kardashian mogao tu haljinu odjenuti za jedan događaj, a taj njezin potez smatraju neodgovornim i nepotrebnim.

"Ona je mogla naručiti repliku koja se ne bi ni najmanje razlikovala od originala. Takav kultni dio američke povijesti nije uopće trebao biti izložen riziku od oštećenja samo zbog jačanja nečijeg ega i fotografiranja", rekla je Justine De Young, profesorica s Fashion Institute of Technology, za magazin People.

Pročitajte više