Tviteraši uoči Eurosonga sprdaju HRT: "Europa nije spremna za Barbaru i Duška"

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

HRVATSKA se nakon dugo vremena nada da bi mogla pobijediti na Eurosongu. A ima i razloga. Baby Lasagna ima priliku ostvariti povijesni rezultat jer je već tjednima favorit prema svim eurovizijskim kladionicama, a šanse za pobjedu mu iz sata u sat rastu.

Reakcije i poruke podrške preplavile su društvene mreže. Dok su neki već u ekstazi zbog nade da bi se Eurosong 2025. godine mogao održati u Zagrebu, mnogi su zabrinuti kako bi HRT iznio svu tu organizaciju. Naime, vidjeli su Dore. Evo što pišu tviteraši:

"Moje hrvatsko srce mi kaže da imamo ogromnu šansu za pobjedu, ali moj hrvatski mozak me upozorava da će nas suci vjerojatno pokrasti", "Dobar dan samo Hrvatima", "Baš je teško reći tko će pobijediti", "Europa nije spremna za Barbaru i Duška", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, večeras je prva polufinalna večer Eurosonga. 68. izdanje tog natjecanja održava se u Švedskoj, točnije u Malmöu, a Hrvatsku predstavlja Marko Purišić aka Baby Lasagna. On će nastupiti sedmi i izvesti svoju pjesmu Rim Tig Tagi Dim.

Pročitajte više