Tvrdi da je izmislio pilule od kojih će vaš prdež mirisati kao cvijeće

Screenshot: Youtube

FRANCUZ Christian Poincheval tvrdi da je izumio pilule od kojih vaši vjetrovi umjesto na pokvarena jaja mirišu na cvijeće ili čokoladu. 

Svoj je izum nazvao PilulePet, a kaže da je na ideju došao kad je bio kod prijatelja na večeri, a drugi se gosti nisu mogli nositi sa smradom vjetrova koje je ispuštao. 

"Sjedili smo za stolom nakon obilnog obroka i gušili se u smradu prdeža. Nitko nije uživao u tom mirisu, nešto se moralo poduzeti", ispričao je. 

Tako je, prenosi Mirror, nastala njegova kompanija Lutin Malin, a pilule je počeo proizvoditi još 2007. u nekoliko raznih mirisa. Tvrdi da su one "dodatak prehrani sastavljen od prirodnih sastojaka". 

Raznim vrstama pilula dao je prilično živopisne nazive poput Božićne čokolade, Majskog ljiljana, Valentinovskog đumbira, a postoje i mirisi ruže i ljubičice. Cijena bočice je 140 kuna. 

Osim za ljude, u ponudi ima i prašak za pse. 

"Prirodan dodatak prehrani za ljubimce koji prde. Ako vam je dosta otvaranja prozora na automobilu tijekom dugih vožnji, ovo je prava stvar za vas", stoji na njegovoj internetskoj stranici. 

Pročitajte više