Tvrdi da je otišla spavati s ravnim trbuhom, 45 minuta nakon buđenja je rodila

Foto: Facebook

EMMALOUISE LEGGATE je 18-godišnjakinja iz Glasgowa tvrdi da je navečer legla spavati ravnog trbuha, a ujutro se probudila s trudničkim trbuhom.

Njezina baka Louise Ford odlučila ju je odvesti u bolnicu kako bi vidjeli o čemu je riječ, a samo 45 minuta kasnije na svijet donijela kćer Ciaru Louise Lamont kojoj je sada osam mjeseci. Porođaj se odvio na bolničkom parkiralištu u automobilu, prenosi Daily Mail. 

"U bolnicu me vozila moja baka koja je bila toliko šokirana da je odbijala vjerovati da nisam znala, a zaista nisam. Nisam napravila test na trudnoću jer nisam imala nikakvih simptoma. Kasnije, kada sam rodila u automobilu, zamotala je bebu u deku i nosila je ponosno u bolnicu. Putem je zaustavljala uzbuđeno prolaznike i hvalila se koliko je beba divna, a ja sam bila sva u panici pitajući se je li s mojom bebom sve u redu", objasnila je 18-godišnjakinja.

Emmalouise i sama je ostala vrlo zbunjena jer je, kako kaže, pila kontracepcijske pilule, u sebi nije osjetila dijete, kao ni jutarnje mučnine i ostale simptome karakteristične za žene u drugom stanju. Kako ona i njen partner Sean Lamont već imaju jedno dijete, zbog čega mlada majka zna što znači proći kroz trudnoću, a u ovom slučaju nije osjetila ništa značajno.

Na početku je malo krvarila, nakon čega joj se menstrualni ciklus zaustavio, što je pripisala konzumaciji kontracepcije. Prema riječima liječnika, 18-godišnjakinja je rodila u punom terminu, a beba se rodila 17. srpnja 2018. godine, zdrava i teška oko 3200 grama. Također, istaknuli su kako postoji mogućnost da nije osjetila malenu u sebi jer je bila smještena blizu donjeg dijela leđa, a prije poroda se okrenula zbog čega ju je tek tada osjetila.

"Ciara me nikada nije udarala, nikada nisam osjetila da je unutra, da se pomiče", rekla je Emmalouise koja se tek sada odvažila javno podijeliti svoju priču.

Pročitajte više