Tvrdi da ju je slavni milijunaš tukao: Držao mi je pištolj uz glavu, udarao me šakama

Foto: mpi28/MediaPunch via Gulliver

SAMO nekoliko dana nakon što je hospitaliziran zbog aneurizme mozga, glazbenika Dr. Drea je njegova sad već bivša supruga Nicole Young optužila za nasilje u braku. 

U sudskim je dokumentima, piše Daily Mail, Young navela da joj je Dre u dva navrata držao pištolj prislonjen uz glavu, udarao je šakom u lice i udarao o zid.

Inače, par se razvodi nakon 24 godine braka, a trenutno vode sudsku bitku oko podjele njegove imovine. Dre je težak 800 milijuna dolara, a Nicole od njega traži alimentaciju u iznosu od dva milijuna dolara mjesečno

Nakon što je Dre izjavio da je nikad nije zlostavljao, oglasila se Nicole koja tvrdi da on laže. 

"Iznijela sam sve bolne detalje zlostavljanja koje mi je Andre priuštio kroz naših više od 25 godina veze. Prislonio mi je pištolj uz glavu u siječnju 2000. i studenom 2002. U dva navrata me šakom udario u lice. 2006. je u bijesu razvalio vrata spavaće sobe u kojoj sam se skrivala od njega. Verbalno i emotivno me uništavao do te mjere da sam počela patiti od PTSP-a", rekla je. 

Također je otkrila da je kod njih urgirala i policija. 

"Zvala sam ih u rujnu 1995., malo prije počeka našeg braka, kad me nabio u zid i podigao me sa zemlje držeći me za vrat. Nekoliko puta tijekom braka sam razmišljala o tome da ih ponovo pozovem, ali sam ga se toliko bojala da sam mislila da mi policija ne može pomoći", tvrdi Young. 
 

Pročitajte više