Twerkaju, ližu banane i grle se: Ruski piloti snimili sado-mazo video, sad ih čeka kazna

Screenshot: YouTube

RUSKI kadeti iz instituta u Uljanovsku, najstarije ustanove za obučavanje profesionalaca u civilnoj avijaciji u toj zemlji, mogli bi nagrabusiti zbog sado-mazo parodije koju su objavili na društvenim mrežama.

15 mladića na snimci nose donje rublje, kožne remene, kape i čizme (koje pripadaju njihovoj službenoj uniformi) te plešu na hit DJ-a Bennyja Benassija iz 2002., pjesmu Satisfaction. Snimali su se dok plešu, ližu banane, twerkaju te grle jedan drugog, a snimka je navodno nastala upravo na kampusu.

Željeli su napravili parodiju originalnog spota za pjesmu u kojem se pojavljuju plesačice u golišavom izdanju.

Video je na YouTube postavio korisnik Aleks Jigurdinski, a svrstan je u kategoriju humora te je imao oznaku 18+. YouTube ga je brzo uklonio zbog "kršenja uvjeta korištenja", no uradak je svejedno uspio doći do glavešina konzervativnog i strogog instituta na kojem se školuju budući ruski piloti.

"Ovdje radim 20 godina i ovo je prvi takav slučaj. Kakva šteta! Koliko ulažemo u ljude, a kako se oni ponašaju", rekao je za lokalne medije Petr Timofejev, šef administracije instituta na kojem se trenutno vodi istraga o slučaju te će se tek odrediti kazne za sve koji su sudjelovali.

Pročitajte više