Twitter opsjednut novom pjesmom Miley Cyrus koja još nije ni izašla. Jasno je zašto

Foto: EPA

MILEY CYRUS objavljuje novi singl. Teaser pjesme Flowers već je objavila na društvenim mrežama, a otkrila je i datum izlaska. "Nova godina, nova Miley, novi singl. Flowers, 13. siječnja", napisala je.

Nova pjesma na rođendan bivšeg muža

U teaseru pjesme mogu se čuti stihovi "I can love me better than you can". Mnogi njezini obožavatelji zaključili su da je Miley imala razlog zbog kojeg je odabrala 13. siječnja za izlazak nove pjesme. Naime, na taj datum rođen je njezin bivši suprug Liam Hemsworth.

Nije jasno je li Miley to učinila namjerno, no mnogi joj sada čestitaju na odličnom tajmingu objave pjesme. Društvene mreže prepune su komentara, a pjesma još nije ni izašla.

Twitter prepun komentara

"Miley poručuje svijetu da može bolje voljeti sebe na Liamov rođendan? Definitivno nije lagala kad je rekla da je hrabra", "To što Miley objavljuje pjesmu na rođendan Liama Hemswortha je tako ikonski", "Tako je osvetoljubiva. Obožavam to", neki su od komentara.

Dok jedni hvale Miley zbog odabira datuma, ima i onih kojima ovo nije najbolje sjelo. "Želim da ga preboli", "Traži pažnju", "Opsjednuta je vezom koja je odavno završila", pišu ljudi po Twitteru. 

Prekinuli 2020.

Miley i Liam prekidali su više puta tijekom svoje veze. Upoznali su se 2008. godine na snimanju filma The Last Song kada je Miley imala samo 17 godina, a Hemsworth 19. Prvi put su se zaručili 2012. godine, no prekinuli su godina dana kasnije. Pomirili su se 2015. te vjenčali u prosincu 2018. na maloj ceremoniji u Nashvilleu. Naposljetku, svoj su brak okončali 2020. godine.

Pročitajte više