Tyra Banks se ne da tako lako maknuti s malih ekrana

BIVŠA manekenka, televizijsko lice, pjevačica i glumica Tyra Banks bez obzira na nagađanja ipak neće prestati sa snimanjem njezinog reality showa "America's Next Top Model". Poznata po tome što je divljala, hihotala se i urlala za vrijeme snimanja popularnog showa, Tyra nastavlja s projektom traženja potencijalnih manekenskih zvijezda. 
 
"Glasine koje kruže o tome kako Tyra napušta show jer se posvađala sa suvoditeljicom Jayom Manuelom nisu istinite!", rekao je Tyrin glasnogovornik. Tamnoputa zvijezda uspjela je od spomenutog reality showa napraviti pravu poslasticu za sve one koji uživaju gledajući Tyrino vrijeđanje nadobudnih manekenki, a anegdote sa snimanja reality showa nerijetko prepričava u vlastitoj emisiji zahvaljujući kojoj je mnogi uspoređuju s Oprah Winfrey.

"Neću ja mršavit zbog nekih glupih standarda"

Iako joj je neko vrijeme show bio na klimavim nogama, američki televizijski kritičari kažu kako Tyra bez obzira na sve i dalje ima brojne poklonike američke publike. Divlja kakva jest, i dalje je opsjednuta sobom, pogotovo onim vremenom od prije dvije godine kada se naglo udebljala. Poznata manekenka, koja se proslavila nošenjem donjeg rublja za Victoria's Secret, nakon debljanja je ipak uspjela skinuti nekoliko kilograma, no odbija se vratiti na staru kilažu jer "ne želi imati tijelo po nekim glupim zamišljenim standardima".

"Obožavam svoje obline. S ovim sam tijelom zaradila milijune dolara. I u ovom trenutku se događaju neke prekrasne stvari. Uz mene su America Ferrera, Jennifer Hudson, Beyoncé i Jennifer Lopez, koje također imaju divne obline. Mislim da je mršavost svojevrsni glasnik. To je vrlo zbunjujuće za mlade djevojke i nastojim neke stvari promijeniti", rekla je 35-godišnja Tyra koju je časopis OK! je proglasio ženom 2007. godine.

Afroamerički model Tyra Banks bila je prvi crni model na naslovnici Sports Illustrateda na kojoj se pojavila u kupaćem kostimu. Jednom joj je netko rekao kako dobro pjeva, pa je snimila pjesmu "Shake Ya Body" koja ipak nije imala najbolji odjek u svijetu. Nakon što se pojavila u nekoliko nastavaka serije "The Fresh Prince of Bel-Air", bila je pozvana da glumi još neke manje uloge u sapunicama, no pravi uzlet na malim ekranima doživjela je kada je postala voditeljica vlastitog talk showa kojeg uspoređuju s emisijom Opre Winfrey. 

Dakako, Opri se ne može dogoditi takva glupost kao što se u jednoj emisiji dogodila lijepoj Tyri. Naime, ne samo da je uspjela nadmašiti samu sebe, već je nadmašila i najgluplje američke TV emisije kad je u studio pozvala ginekologinju koja je, kao da je u obrazovnom programu, sa sobom ponijela baršunastu vaginu te se spustila na nivo predškolaca i počela s priglupim objašnjenjima.

L.V.


 

Pročitajte više