U 50. godini ima figuru na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice

Foto: Instagram

HELENA CHRISTENSEN u mlađim je danima osvajala naslovnice i modne piste zamamnim izgledom, no ni sada kada joj je 50 godina ne prestaje plijeniti pažnju.

Osim što joj nitko ne bi pripisao godine koje ima, danski supermodel njeguje i liniju koju se ne libi svakodnevno pokazati te istaknuti svoje atribute odgovarajućim, ponekad oskudnim krpicama.

Tako Helena svoje profile na društvenim mrežama redovito popunjava zavodljivim, nerijetko golišavim fotografijama na kojima su u prvom planu njezina utegnuta stražnjica i duge vitke noge, a ne krije i da je ljubiteljica lijepog donjeg rublja koje često pokazuje u svojim objavama.

Da mladolik izgled i lijepo lice osim tjelovježbi i prehrani duguje i genima Helena je dokazala objavivši fotografiju s majkom Elsom na koju neodoljivo nalikuje.

Malotko bi isprva povjerovao da je ova 50-godišnjakinja i sama majka, i to mladića starog 19 godina, kojemu mu više izgleda kao sestra nego kao majka. Riječ je o Mingusu Lucienu Reedusu kojeg je dobila s bivšim partnerom, glumcem Normanom Reedusom.

Baš poput majke, i Mingus gradi karijeru manekena, a sudeći po genima koje je naslijedio od nje, i sam bi mogao ostvariti zavidan uspjeh u modnoj industriji.

Pročitajte više