U Areni održan duhovni koncert Progledaj srcem. Pogledajte koliko ljudi je došlo

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

U zagrebačkoj Areni je održan "duhovno-glazbeni spektakl" Progledaj srcem. Prvi je to od ukupno dva vjerska koncerta koji je privukao tisuće vjernika u Arenu.

"Duhovni program prvog dana, u petak 24. svibnja od 18 do 20 sati, predvodio je vlč. Dražen Radigović i Božja slava band na temu duhovne obnove Vjera, praštanje i ozdravljenje te p. Sebastian Šujević i Alan Hržica uz naslov Duše Sveti, obnovi nas, a u subotu 25. svibnja don Damir Stojić i Božja pobjeda održat će duhovnu obnovu pod nazivom Isus je živ. Kao i prvog dana, drugi dio programa vodit će p. Sebastian Šujević i Alan Hržica uz program imenom Rijeke žive vode, ozdravite nas. Nakon toga započinje veliko glazbeno slavljenje", stoji u najavi koncerata.

Duhovna glazba

Na koncertu su nastupale sestre Ivana i Marija Husar (manje religioznima poznate kao nekadašnje članice skupine Divas), Rafael Dropulić Rafo (manje religioznima poznat kao Rafo iz Story Supernove) te Alan Hržica (manje religioznima poznat kao... Pa kao Alan Hržica).

Svi gore nabrojani su se kroz godine okrenuli duhovnoj glazbi. U Areni se, osim pjevanja duhovnih pjesama, i molilo, klečalo, dizalo ruke, križeve i slično... U galeriji pogledajte kako je prošao prvi dan programa Progledaj srcem.

Inače, ovo je 10. obljetnica ovog događaja u Hrvatskoj, a kad se održavao na Maksimiru - pojavilo se 50 tisuća ljudi.

Inače, to je bio drugi najprodavaniji program na Eventimu prošlog tjedna. Prvi su bili koncerti Baby Lasagne.

Pročitajte više