U čast Crnog: Uključi se na konvenciju u čast omiljenog tattoo majstora

Foto: Facebook

VEĆINA ljubitelja tetovaža u Hrvatskoj, a i šire, čula je za Tattoo studio "Crni" - a mnogi imaju i njegov trag na svojoj koži.

Umjetnički put Gorana Crnjca zanimljiv je za svakog štovatelja tattoo umjetnosti kao i za majstora u nastajanju. No, njegov je put prerano prekinut prošle godine kada je izgubio borbu s teškom bolešću.

Iza Crnog su ostali žena i dijete, a prijatelji su odlučili pokrenuti memorijalnu konvenciju na kojoj bi se jednom godišnje okupljali tattoo, piercing majstori, brijači i sva ostala ekipa koja ide uz tattoo. Oni će tetovirati, šišati i pirsati sve zainteresirane u četvrtak 10. ožujka s početkom u 12 sati u Vintage Industrial Baru. Nakon ukrašavanja tijela, održat će se i glazbeni program u čast Crnog. 

Većina ljubitelja tetovaža u Hrvatskoj, a i šire, vjerojatno je čula za Tattoo studio "Crni" - neki od njih, ili od vas,...

Posted by Tattoo & Piercing Studio Crni on Thursday, February 25, 2016


Ako se želite uključiti na tattoo konvenciju, rezervirajte svoj termin za tetoviranje obratite se navedenim tetoviračima, dok rezervacija za piercing neće biti već će se ljudi primati po redu kako je tko došao.

Cijena surface piercinga, bradavica, genitalnih i jezika bit će 200kn, a cijena svih ostalih piercinga 150kn s uključenim nakitom.

Pročitajte više