U Dubrovniku uskoro svadba godine: Sin Roda Stewarta ženi porijeklom Hrvaticu

Foto: Instagram

U Dubrovniku se sprema luksuzno vjenčanje. Liam Stewart, hokejaš i sin glazbenika Roda Stewarta, u Gradu će se vjenčati s dugogodišnjom partnericom Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Par se trenutno nalazi u Dubrovniku gdje završavaju posljednje pripreme za svadbu.

S njima je i sinčić Louie, koji je i prvi rođendan proslavio i u Dubrovniku.

Očekuje se da će na vjenčanju biti brojna poznata imena iz svijeta showbiza. Sir Rod Stewart je ovog vikenda nastupao u Sloveniji, gdje se susreo s obitelji Huljić i Jelenom Rozgom.

I Roda Stewarta dovela na ljetovanje u Hrvatsku

Nicole Artukovich ljeta već godinama provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije, njeni baka i djed pobjegli u Ameriku. 

"Moj djed pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste", napisala je svojedobno na Instagramu.

>>Snaha Roda Stewarta šetala Zagrebom s crnom beretkom i grbom s prvim bijelim poljem

Nicole ima i tetovažu grba s prvim bijelim poljem.

U Hrvatskoj je kupila i vjenčanicu s potpisom Alexandre Dojčinović. 2020. u Hrvatsku je na ljetovanje dovela i Roda Stewarta. Čitava obitelj provela je tjedan dana na dalmatinskoj obali obilazeći Hvar, Dubrovnik i Krku. 

 

Pročitajte više