U filmu da, u stvarnosti ne: Beyonce Knowles još uvijek ne želi biti majka

AMERIČKA R`n`B pjevačica Beyonce Knowles opovrgnula je nagađanja kako je spremna osnovati obitelj sa suprugom Shawnom Carterom, poznatijim kao Jay-Z. Zvijezda filma "Obsessed" priznala je za MTV News da je uloga majke u nadolazećem trileru nije potaknula da nešto slično pokuša u stvarnom životu. "Mislim da definitivno želim postati majka jednoga dana, i bit ću ako Bog da, ali ne sada. Nisam dobila dodatni poticaj igrajući mamu. Više je bilo: 'Oh, Bože, ovo je mnogo posla'", objasnila je.

Bonnie & Clyde

Beyonce ima 27 godina i u posljednje vrijeme često naglašava kako bi voljela imati "normalniji tempo i redovan raspored" u budućnosti. Ona i Jay-Z su se vjenčali prošle godine u travnju, a u vezi su od 2002. godine. Ljubav je planula kada je pjevačica zajedno s reperom otpjevala njegovu pjesmu "Bonnie&Clyde". Upravo je Jay-Z jedna od najzaslužnijih osoba za Beyoncein solo uspjeh, a nekoliko hitova su zajedno napisali.

Beyonce u posljednje vrijeme jako puno radi. Snimila je triler "Obsessed" pod redateljskom palicom Stevea Shilla koji je upravo počeo s prikazivanjem u SAD-u, a u nedjelju, 26. travnja, održala je spektakularan koncert u zagrebačkoj areni u sklopu svjetske turneje "I Am...Sasha Fierce".

I.M.L.
Foto: JLP

Pročitajte više