U finalu Supertalenta mali Gabrijel i Scifidelity Orchestra, Maja zbog mađioničara sočno opsovala

Screenshot: Nova TV

U DRUGOJ polufinalnoj emisiji Supertalenta za finale su se borili Gabrijel Čačić, Roko Dubravica, Guy Paradillios, Sarah Seifert, Helena Gudelj, Clorinda Varracchio, B-Residence, Megablast Junior, Daniel Dizdar i Scifidelity Orchestra.

U finale je direktno ušao Gabrijel Čačić, koji je osvojio najviše glasova publike. Žiri je u izboru između Scifidelity Orchestra i B Residence, za prolazak u finale izabrao prve. Samo je Bilman glasao za B Residence.

Večer je pjesmom otvorio šestogodišnji Gabrijel Čačić koji je ovog puta pjevao je u pratnji klape Fjabula i svog tate, a izabrao je pjesmu Proplakat će zora" Miše Kovača.

Roko Dubravica Martini Tomčić je poklonio cvijeće kako bi je udobrovoljio prije svog nastupa, nakon što je posljednji put rekla da od njegovog bubnjanja ima nagon za povraćanje.

Plesna skupina Megablast Junior pripremala se mjesec i pol za nastup.

"Ono što je jako pametno kod vas je to što je vas puno. Što se glasovanja tiče, to je izvanredno. Kad sam gledala vaš nastup, imala sam osjećaj da gledam videospot, pravi svjetski videospot", rekla je Maja Šuput.

Francuski mađioničar Guy Pardillos zbog nastupa je tri i pol mjeseca intenzivno učio hrvatski, a na pozornicu je došao s "ljubimcem" Antom, zbog kojeg je Maja Šuput sočno opsovala kad je "životinju" bacio na nju. Riječ je ipak bila samo o igrački, a Maja se smirila kad ju je mađioničar uvjerio da on upravlja igračkom. Potom je izveo fascinantnu točku:

Scifidelity Orchestra, kojima su zlatni gumb stisnuli Rene Bitorajac i Igor Mešin, oduševili su žiri.

"Danas ste me podsjetili kao da gledam Brunu Marsa i njegov bend, oni su svi identično obučeni, imamo nekakav lead, svi čagate, ludi ste, zabavljate se. Niste plesački kao ta ekipa, ali ste muzički bolji od Brune Marsa", rekla im je Maja.

Sarah Seifert ponovno je izazvala poduže izlaganje o njenom twerkanju.

"Krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicijske glazbe, i za mene sramotno", rekla joj je.

Više o tom nastupu pogledajte OVDJE.

Daniel Dizdar svojim je imitiranjem nasmijao publiku.

"Mene fascinira elastičnost tvog vokala. Imaš glasnice kao kaugumu, zbilja je fascinantno što izvodiš. Jako uživam gledati, to je novi vid stand up-a za mene, uživam gledati", rekla mu je Martina.

Plesačka ekipa B Residence išla je čak u glumačku školu uoči nastupa.

Clorinda Varrichio nije oduševila žiri.

"Falilo je koreografije, dinamike, safta. Pokazivali ste svoju tehniku, ova točka, ona točka. Trebalo je biti jače iskoreografirano, da ostanemo impresionirani. Bilo je sve iznimno opasno, ali za gledati nije bilo toliko atraktivno koliko vi mislite da je", komentirala je Maja.

Helena Gudelj dobila je pohvale žirija.

"Tremu si ovaj put prebacila u nešto pozitivno. Ja nisam ciljana publika od Doris, ali i dalje navijam za tebe", komentirao je Janko. 

Pročitajte više