Prešišala ostale: Iggy Azalea samo ove godine zaradila 48 mil. dolara na OnlyFansu

Foto: Instagram

Od Belle Thorne i Cardi B, do Katie Price i Dree De Mattea iz serije Sopranos, mnoge su zvijezde na OnlyFansu, erotskoj platformi koja je osnovana 2016. godine. No tko je ove godine najviše zaradio? Mogli biste se iznenaditi što je otkrilo LELO-ovo izvješće.

Bivša djevojka Kanyea Westa Amber Rose trenutno je na petom mjestu i do sada je zaradila impresivnih 26 milijuna dolara na platformi (gdje naplaćuje 5 dolara mjesečne pretplate).

Bivša Disneyjeva zvijezda Thorne zaradila je 32 milijuna dolara. 

Na trećem mjestu je Blac Chyna koja je, nakon što je naplaćivala 19.99 dolara mjesečno za gledanje sadržaja, zaradila 35 milijuna dolara - ali je deaktivirala svoj račun u ožujku.

Na drugom mjestu je reperica Cardi B koja je nedavno zaradila dodatnih 10 milijuna dolara, a njezina ukupna zarada sada iznosi nevjerojatnih 45 milijuna dolara. 

Iggy Azalea prešišala ostale

Na prvom mjestu je australska reperica Iggy Azalea - koja dvije godine nije objavila novu glazbu.

Reperica je do sada zaradila 48 milijuna dolara na OnlyFansu, a to je učinila u manje od godinu dana otkako je otvorila svoj račun. 33-godišnjakinja se platformi pridružila tek u siječnju, dok je, primjerice, Cardi B na OnlyFansu od 2020. godine.

Druge slavne osobe na vrhu liste bogataša s OnlyFansa uključuju Tygu, Chrisa Browna i Austina Mahonea.

Kreativnost na platformi

Govoreći o vremenu kada se pridružila OnlyFansu početkom godine, Iggy (pravim imenom Amethyst Amelia Kelly) rekla je da nije znala da može biti tako kreativna na platformi. "Doduše, nikad nisam znala da je OnlyFans mjesto gdje mogu biti kreativna pa nisam očekivala da ću s njima surađivati na svom najvećem projektu do sada", rekla je za Variety.

"Jednom kada sam dublje istražila što znači imati OnlyFans, shvatila sam da je to savršena platforma za pokretanje multimedijskog koncepta", dodala je.

Pročitajte više