U Hrvatsku stigao najiščekivaniji film godine, na kino-blagajnama bile velike gužve

Foto: Ena Dragičević/Index

U HRVATSKU je stigao najiščekivaniji film godine - Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film.

U Cineplexxu u Zagrebu okupili su se brojni obožavatelji najveće pop zvijezde današnjice. Potom su u dvorani uz film pjevali i mahali rukama.

I dok su hrvatski obožavatelji trebali do danas čekati na ovaj film, zbog velike potražnje za ulaznicama, Taylor Swift: The Eras Tour ranije je prikazan na nekim tržištima.

"Pogledajte na što ste me natjerali: zbog neviđene potražnje otvaramo rani pristup filmovima o koncertu The Eras Tour Concert Film u Americi i Kanadi", napisala je ranije pjevačica na društvenim mrežama.

>>Ovo su najbolji trenuci s američke premijere filma o najvećoj pop zvijezdi današnjice

Film koji traje gotovo tri sata dokumentira Eras Tour, Swiftinu koncertnu turneju 2023./2024. Režirao ga je Sam Wrench. Ulaznice za ovaj film već su u pretprodaji srušile sve rekorde. 

 

Ovaj film veliki je trenutak u životu pjevačice, a Variety pretpostavlja da će postati koncertni film s najvećom zaradom ikad. Američka kina nadaju se i da će ih ovaj film spasiti s obzirom na to da mnoštvo planiranih filmova nije objavljeno niti će biti u kinima ove jeseni zbog holivudskog štrajka koji je pauzirao brojna snimanja.

Najveća pop zvijezda na svijetu

Iako možda i niste najveći obožavatelji Taylor Swift, ali ako ste proteklih mjeseci koristili društvene mreže, a pogotovo TikTok, vjerojatno ste naletjeli na hrpu snimki s njezinih koncerata tijekom turneje Eras. 

Bilo da je pjevačica progutala bubu, pjevala na kiši, pala u backstageu tijekom koncerta, vikala na zaštitara, skakala s pozornice ili joj je samo bila naelektrizirana kosa, skoro svaki video s koncerata Taylor Swift za kratko vrijeme postao je viralna senzacija.

Njezinu nevjerojatnu popularnost dokazuje i činjenica da su, samo tjedan dana nakon što je objavljeno da će u sklopu turneje nastupiti u različitim gradovima u Argentini i Brazilu, fanovi poludjeli pokušavajući osigurati svoje ulaznice i mjesto na koncertu.

Osim toga, 33-godišnja Taylor se početkom rujna našla na Billboardovoj ljestvici top 10 izvođača svih vremena. Ona je najmlađa izvođačica kojoj je to uspjelo. U listopadu prošle godine Swift je postala prva izvođačica ikada koja je istovremeno zauzela svih 10 mjesta na američkoj top ljestvici pjesama nakon izdavanja desetog studijskog albuma Midnights.

Stoga ne čudi što je i pomama za filmom o njezinoj turneji toliko velika. 

Pročitajte više