U javnosti bez Harryja: Baš svi su gledali što to Meghan radi

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN MARKLE jedva je suspregnula smijeh kad je došlo vrijeme za tradicionalni maorski pozdrav trljanjem nosevima na otvorenju izložbe "Oceania" na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji. Bilo je to njeno prvo službeno pojavljivanje u javnosti bez princa Harryja i drugih članova kraljevske obitelji pa je bilo jasno zašto si ne želi dopustiti nijedan gaf.

Nije to bio njen prvi maorski pozdrav, odnosno hongi. Prije pet mjeseci s Harryjem je bila na misi za Australce i Novozelanđane poginule u ratu.

Embed from Getty Images

Svjesna da će se svaki detalj na njoj proučavati, Meghan se okrenula provjerenim modnim komadima, haljini i torbici s potpisom modne kuće Givenchy i štiklama Aquazzura Deneuve, koje je već nosila u nekoliko navrata.

Embed from Getty Images

Cijena haljine prozirnih rukava je oko 20.870 kuna, dok torbica košta 11.560 kuna. Najjeftinije su cipele, njihova cijena je oko 4000 kuna.

Embed from Getty Images

Dan ranije ispeglala je kosu pa nije mijenjala frizuru za otvorenje izložbe.

Riječ je o izložbi posvećenoj 250. godišnjici Kraljevske umjetničke akademije, osnovane 1768. godine, a Meghan je uživala u izložbi 200 umjetničkih radova s područja Oceanije.

Embed from Getty Images

Naravno, neizbježne su usporedbe s Kate Middleton, a oni koji preferiraju Meghan s ponosom ističu da je Kate priliku za prvo samostalno pojavljivanje dobila tek pola godine nakon vjenčanja, za razliku od vojvotkinje od Sussexa, kojoj su za to trebala četiri mjeseca.

Embed from Getty Images

Pročitajte više