U jedan ujutro je u kupaoni zatekla prizor koji je iznenadio i policiju

Foto: Merseyside police

AKO koristite javne zahode, često vam se neće svidjeti prizor koji tamo zateknete, ali u privatnosti svog doma trebali biste biti sigurni. Žena iz mjesta Birkenhead u Velikoj Britaniji nije bila te sreće. 

Ona je u svojoj kupaonici u jedan ujutro zatekla zmiju vrste šarena boa dugu čak 2,4 metra kako puzi po kadi i umivaoniku. 

Žena je nakon toga pozvala policiju, ali ni ona i ni susjedi nisu uspjeli zaprepaštenim policajcima objasniti kako je zmija tamo dospjela. Naime, razne pauci i reptili su poprilično uobičajena pojava u Australiji, ali u Velikoj Britaniji nimalo. 

Policija je prvo pokušala kontaktirati nekoliko organizacija koje se brinu za životinje, no ni jedna nije bila dostupna. Na kraju je na scenu stupio poručnik Chris Eastwood koji se pobrinuo za zmiju. 

Glasnogovornik policije objasnio je da je poručnik Eastwood imao iskustva u radu sa zmijama te je uspio pristupiti boi koja se omotala oko umivaonika. 

"Uspio se mirno približiti reptilu i nakon što joj je dao da popije vode, dopustila mu je da je odmota i stavi u kutiju", otkrili su. 

Poručnik Eastwood je uspio srediti privremeni smještaj za zmiju u skloništu za životinje. 

"Zmija je smještena i u dobrom stanju", tvrde iz policije. 

Pročitajte više