U kafiću na Šalati snimljena Coco Austin

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Coco Austin, bivša Playboyeva zečica i supruga repera Ice-T-ja, koji danas s bendom Body Count nastupa na Šalati, snimljena je u jednom zagrebačkom kafiću u blizini stadiona.

>>Ice-T za Index: Boli me kurac hoće li me otkazati. Zato me i ne diraju

Coco je u opuštenom izdanju sjedila sa svojom sestrom Kristy i kćerkicom Chanel Nicole.

U međuvremenu su fotografi snimili i njenog supruga Ice-T-ja, koji se s članovima benda i ostalom ekipom pripremao za koncert.

Miješali je s Kolindom

Coco ovo nije prvi posjet Hrvatskoj, u Zagrebu je bila i 2018. kada je Ice-T nastupao u Domu sportova, a poveznicu s Hrvatskom ima i u Kolindi Grabar-Kitarović - naime, jedno vrijeme su je miješali s bivšom hrvatskom predsjednicom pa su njene paparazzi fotke završile na nekim stranim tabloidima uz Kolindino ime.

"Sjećate li se kako su me ljudi nedavno pomiješali s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović? Novinari su me uvijek pitali što mislim o tome. Moram reći da mi ona doista jako sliči. Možda smo u rodu. Ne smeta mi usporedba s predsjednicom", rekla je jednom o tome.

Inače, njena obitelj je porijeklom iz Srbije. "Sestra i ja smo napokon uspjele vidjeti naše srpske korijene (moji baka i djed s majčine strane su bili iz Jugoslavije). Razgledale smo grad... Trebalo mi je 39 godina da dođem tu i bilo je nevjerojatno iako sam u Beogradu mogla provesti samo jedan dan. Bilo je vrijedno toga", napisala je jednom starleta uz fotku iz Beograda.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.